Noapte Buna Latex

Tendinte 2021:Primavara aceasta se poarta…Latex!

Saltelele din latex reprezinta, in general, una dintre cele mai optime solutii pentru o… Noapte Buna!

Ce este latex-ul?

Definitie :

LÁTEX s. n. Suc laptos secretat de anumite plante. Din latexul plantelor de cauciuc se extrage cauciucul.
sursa: DLRLC (1955-1957)

Avantajele saltelelor din latex


durabilitate: este unul dintre principalele motive pentru care oamenii prefera sa cumpere saltele din latex. Acestea au operioada de utilizare extinsa (intre 12 si 15 ani) si sunt considerate cele mai rezistente saltele de pat.
elasticitate: este unul din punctele forte, deoarece materialele din latex suporta mai bine greutatea corporala si se muleaza dupa aceasta, ca apoi sa revina la forma initiala atunci cand nu sunt in folosinta.
confort: Saltelele cu latex confera o pozitie sanatoasa a coloanei vertebrale in timpul somnului, avand o tehnologie de distributie a punctelor de presiune anatomica, impartita pe 7 zone ale corpului. Acest tip de material are abilitatea de absortie a miscarii utilizatorului, ceea ce inseamna ca nu veti simti miscarile partenerului in timpul somnului in jumatatea dumneavoastra de pat. Astfel, confortul oferit de saltelele cu latex devine o prioritate pentru un somn linistit si sanatos.


sunt ecologice: detin propritati hipoalergenice si antibacteriene, sunt rezistente la foc si biodegradabile in acelasitimp si sunt deasemenea rezistente la mucegai, acarieni si praf.
temperatura constanta: a unei saltele latex este ideala pentru orice sezon deoarece permite circulatia aerului in interiorul ei,ceea ce o face sa fie foarte rezistenta si la umiditate.
sunt in trend iar acest lucru indica o nevoie curenta si o metoda de adaptabilitate la aceste vremuri: oamenii se orienteaza spre o viata mai sanatoasa, confortabila, de calitate.

Odata ce faci cunostinta cu saltelele din latex, nu iti vine sa te mai desparti de ele. Este ca si cum ai sarbatori Valentine’s Day in fiecare zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *