Ce fel de saltea ar trebui sa alegi pentru dormitorul tau?

O viață echilibrată are la bază un somn odihnitor, iar lipsa acestuia poate duce atât la probleme fizice, dar și psihice, în plus, ne petrecem în jur de o treime din viață în pat, din acest motiv vrem să facem acest spațiu confortabil și ne dorim întotdeauna ca patul să fie cât mai confortabil, iar pentru asta este necesară alegerea unei saltele potrivite patului și cerințelor tale.

 O saltea de calitate permite o bună circulație a aerului și eliminarea totală a umidității și a căldurii corporale. Cumparand saltele de la noapte-buna.ro poti acum sa te bucuri de un somn odihnitor si linistit.

De ce este important sa alegi o saltea de calitate pentru patul tau

saltea-royal-pocket-latex

Achiziția unei saltele este o achiziție importantă și de durată este, deci, foarte important să alegi un producator serios ale cărui produse sunt recunoscute pentru calitatea procesului de fabricare și a materialelor folosite pentru realizarea saltelei.

O saltea de calitate poate fi utilizată chiar și 10 ani fără a-și pierde calitățile. Este o investiție pe termen lung în confortul și sanătatea ta și tocmai de aceea trebuie să cumperi cea mai bună saltea pe care ți-o permiți.

Includerea unei descrieri a tipologiilor de saltele din care ar putea opta:

  1. saltea superortopedica – Aceasta are un grad de fermitate mai mare decât al saltelei ortopedice și este special concepută pentru persoanele care au nevoie de o susținere bună a corpului, pentru persoanele care suferă de dureri de spate sau celor care dorm pe spate, astfel că acest tip de saltele asigură o poziție corectă a coloanei vertabrale.
  2. saltea din latex natural – Acest tip de saltea se adresează celor care iși doresc o saltea naturală este o saltea perfectă pentru cei care au probleme cu astmul, care sunt sensibili la tot felul de alergii, nepermițând nici dezvoltarea acarienilor, cu un grad de fermitate mai ridicat.
  3. saltea memory foam – Durerile de spate și de ceafă, de cap sunt istorie cu saltelele cu spumă cu memorie. Saltelele cu memory foam sunt recomandate la orice vârstă, se potrivesc perfect pe paturile moderne sau clasice, au prețuri mici și materiale de foarte bună calitate pentru o durabilitate cât mai îndelungată.
  4. saltele anatomice
  5. saltele semiortopedice – Această saltea semiortopedică este o saltea de o duritate medie care iți asigură o poziție corectă a coloanei și articulațiilor în timpul somnului.

Ce avantaje ai dacă achiziționezi saltele de la noapte-buna.ro

CoolComfort

Magazinul saltele Noapte Buna este un magazin online din Bucuresti care se ocupa cu comercializarea de saltele,perne,pilote,lenjerii in toată țara. Sunt distribuitori autorizați ai produselor comercializate pe site, astfel vă pot oferi saltele, perne, lenjerii, pilote la prețuri de producător.

La exterior saltelele beneficiază de huse textile, cu bumbac în compoziție, fermoare pentru dehusare și matlasare. Unele huse conțin și fibre de argint pentru a o proteja împotriva acarienilor și microorganismelor. Alte saltele din ofertă sunt cele cu spumă cu memorie de calitate superioară, care au elasticitate mare, arcuri împachetate individual, două suprafețe și fermitate potrivită pentru un somn liniștit.

Un comentariu la „Ce fel de saltea ar trebui sa alegi pentru dormitorul tau?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *