6 Sfaturi pentru alegerea unei pilote perfecte

Una din cele mai placute senzatii este aceea de caldura si moliciune perfecta pe care cea mai buna pilota ti-o poate oferi. Un somn de calitate depinde destul de mult de o temperatura optima, de un nivel de confort ridicat si de lipsa oricarui declansator de alergii, iar pilota poate juca un rol important.

Nici un dormitor nu este complet fara un pat si o saltea pe masura, si nici un pat nu este complet fara pilote de calitate sub care sa te infofolesti in zilele reci de iarna, si in diminetile mohorate de primavara si toamna.

Prezentarea celor 6 sfaturi pentru alegerea unei pilote de calitate

Dormisete pilota-renforce-galaxy

  1. Umplutura pilotei este principalul aspect la care trebuie sa te gandesti inainte de a alege o pilota. In functie de umplutura vor depinde multi factori (calitatea pilotei, gradul de confort, greutatea pilotei, indicele de caldura etc). In momentul actual exista mai multe umpluturi pentru pilote, umpluturi ce impart pilotele in doua categorii: pilote cu umplutura naturala si pilota cu umplutura sintetica.
  2. Materialul exterior al pilotei este foarte important pentru ca si el influenteaza calitatea si durabilitatea pilotei si confotul tau. Exista multe materiale sau combinatii de materiale cu care se “imbraca” o pilota, insa cel mai bun este de departe bumbacul natural. O pilota invelita cu bumbac 100 % este mult mai prietenoasa cu corpul tau, permite o mai buna circulatie a aerului si prin urmare o mai buna oxigenare a pielii si mai important, nu te “incinge”.
  3. Compartimentarea sau buzunarele pilotei sunt foarte importante pentru ca mentin pilota sau mai bine zis mentin umplutura pilotei intacta si in acelasi loc. O sa vedeti ca pilotele au multiple cusaturi care caseteaza sau compartimenteaza umplutura pilotei, formand astfel  si multiple buzunare pline cu umplutura pilotei.
  4. Indicele de caldura. Atunci cand vrei sa alegi cea mai buna pilota nu trebuie sa neglijezi indicele de caldura sau densitatea pilotei. Pentru a oferii informatii cu privire la indicele termic, producatorii aleg divese variante. In unele cazuri, pe specificatiile tehnice ale produsului indicele termic este redat prin cifre ce reprezinta gradul de caldura pe care il ofera pilota, iar in alte cazuri, este mentionata densitatea (grosimea) pilotei.
  5. Marimea pilotei trebuie aleasa in functie de marimea patului si de numarul de persoane care o utilizeaza. Recomandarea este ca pilota fie mai mare decat patul, astfel incat persoanele care o utilizeaza sa beneficieze in egala masura de beneficiile acesteia.
  6. Pretul. De cele mai multe ori, cu cat o pilota costa mai mult, cu atat este mai calitativa, fiind confectionata dintr-un material mai bun. Exista si exceptii de la regula, insa de obicei pretul este justificat.

Ce avantaje ai daca achizitionezi pilote de la noapte-buna.ro

pilota-matlasata-4-anotimpuri-renforce

Magazinul saltele Noapte Buna este un magazin online din Bucuresti care se ocupa cu comercializarea de saltele,perne,pilote,lenjerii in toata tara. Sunt distribuitori autorizati ai produselor comercializate pe site, astfel va pot oferi saltele, perne, lenjerii, pilote la preturi de producator.  Materialul de umplutura din pilotele de la Noapte buna este realizat din panouri de vata Finessa  din poliuretan 100%, siliconat si antialergic, in timp ce materialul de acoperire este realizat din tesatura creponata din fibre de bumbac 100 %, material cunoscut pentru proprietatile sale antialergice.

Un comentariu la „6 Sfaturi pentru alegerea unei pilote perfecte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *