Saltea Domusflex

Saltele cu fata de iarna: aliatul tau in noptile friguroase

In plin sezon rece tot ce ne dorim este ca macar in propria casa sa ne intampine o placuta caldura, iar cand mergem la culcare starea de bine sa ne fie sporita de o saltea cu fata de iarna prietenoasa. Confortul nostru in dormitor depinde de salteaua, lenjeria si pilota pe care le alegem.

Investitia intr-o saltea de calitate este una pe termen lung, daca tinem cont de durata de viata a acesteia(in jur de 10 ani). Este totodata si o investitie in confort si sanatate, ea putandu-ne asigura nopti odihnitoare de care avem nevoie pentru a da randament in viata de zi cu zi.

Pe piata exista o gama larga de modele de saltele: saltele normale, semiortopedice, saltele ortopedice sau superortopedice, saltele anatomice sau saltele memory foam. In fata atator variante, cum o poti alege pe cea mai buna? Pe cea potrivita tie?

In primul rand, tine cont de bugetul disponibil. Este un prim filtru ce va scurta lista optiunilor si te va aduce mai aproape de decizia finala. Totusi, nu uita ca este o investitie pentru ani buni, asa ca nu alege neaparat cele mai ieftine modele de pe piata daca vrei si calitate.

In ultima vreme tot mai multe persoane aleg sa cumpere saltele cu fata de iarna, asigurandu-se astfel ca vor beneficia de confort indiferent de sezon. Practic, o saltea cu doua fete este un produs 2 in 1 care se va dovedi a fi o investitie inteligenta si profitabila pe termen lung.

Daca ar fi sa mergem mai departe si sa alegem o saltea nu doar calduroasa, ci si prietenoasa cu sanatatea noastra, atunci alegerea cea mai buna pentru orice casa o reprezinta unul dintre aceste doua tipuri de saltele: saltele ortopedice cu cu doua fete sau saltele anatomice din latex cu doua fete. Practic, oricare dintre aceste tipuri de saltea reprezinta alegerea ideala din mai multe motive:

  • asigura pozitia corecta in timpul somnului
  • este adaptabila atat sezonului cald, cat si celui rece. Tot ce trebuie sa faci este sa o intorci pe partea dorita.
  • este confectionata din materiale antialergenice tratate impotriva microorganismelor, ceea ce il recomanda tuturor membrilor familiei. Fata de iarna are in compozitie materiale naturale precum lana sau bumbacul.

Daca iti doresti o saltea care sa iti asigure nopti calduroase si un somn linistit, alege o saltea cu fata de iarna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *