Memory foam – salteaua prietenoasa

Afara vremea deja s-a racit considerabil. Cand esti la serviciu sau pe strada, obosit si infrigurat, poate chiar si udat de o ploaie mocaneasca rece, nu te gandesti decat la cat de bine ar fi sa te afli acasa, in pat… Dar pana la ora de culcare mai ai multe de facut si inca mai ai de indurat neplacuta senzatie de frig.

O data ajuns, in sfarsit in pat, iti dai seama ca nu ai adormit imediat asa cum iti doreai. Desi camera e incalzita , desi ai sosete, picioarele iti sunt reci ca gheata si parca si pilota refuza sa te rasplateasca imediat cu caldura mult asteptata. Iata-te depunand eforturi ca sa te incalzesti, desi erai deja atat de obosit…

Oare cata lume stie ca exista saltele prietenoase cu noi  pe vreme rece? Saltelele memory foam te ajuta sa te incalzesti si sa adormi linistit. Cum e posibil asa ceva? Simplu: acest tip de saltele sunt confectionate din spuma memory(memory foam), iar aceasta, la randul ei, este realizata din poliuretan de mare densitate. Poliuretanul este un material sensibil la temperatura, astfel ca, in contact cu organismul nostru, salteaua se incalzeste mai usor si ne confera o minunata senzatie de confort.

Saltea Relax Memory 14+10
Previ saltea Relax Memory 14+10

Dar asta nu e tot, salteaua memory foam te mai ajuta si intr-un alt mod: pe masura ce se incalzeste poliuretanul din compozitie salteaua se adapteaza la forma corpului. Iti sustine eficient coloana vertebrala, reducand sau eliminand astfel durerile de spate. O data ce presiunea organismului dispare, salteaua revine la forma initiala, caci are o “memorie” buna.

Daca o saltea nepotrivita exercita o mare presiune asupra coloanei vertebrale, salteaua memory foam o face cu pana la 80% mai putin, gratie materialelor din care este confectionata. O intarire a eficientei acestui tip de saltea este folosirea ei in centrele medicale, in special la pacientii imobilizati pentru vreme indelungata.

Adauga si proprietatile hipoalergenice, intretinerea usoara, efectul minim de balans(cand ai un partener de somn), durabilitatea si ai astfel toate motivele sa declari saltelele memory foam cele mai prietenoase saltele!

Mai multe detalii despre saltelele memory foam gasiti aici:  https://ro.wikipedia.org/wiki/Saltea#Saltele_memory_foam

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *