Cum alegi cele mai bune saltele ortopedice?

Pentru o viata sanatoasa avem nevoie si de un somn odihnitor. Insa pentru un somn odihnitor avem nevoie si de o saltea pe masura. Totusi, cati dintre noi stim cum sa alegem saltelele ortopedice? Sunt cateva criterii de care putem tine cont astfel incat sa stim ca luam o decizie inspirata. In schimb, ceea ce este potrivit pentru cineva poate fi nepotrivit pentru altcineva, motiv pentru care magazinul online Noapte Buna vine si cu cateva propuneri care sa acopere nevoile tuturor.

Inainte de toate, avem nevoie de saltele ortopedice pentru ca acestea au fost special concepute pentru a proteja spatele si pentru a asigura un somn cu adevarat odihnitor. Acestea nu se compara cu saltelele obisnuite tocmai datorita acestui aspect, fiind mult mai calitative. Poate ca principalul criteriu de care trebuie sa tinem cont este nivelul de fermitate al saltelei. Aici totul tine de preferinte, dar si de indicatiile medicului. Unii poate ca isi doresc o saltea mai moale, insa important este ca aceasta sa nu fie prea moale si sa poata sustine spatele. Un bun exemplu in acest sens este Salteaua Ortopedica Eco Memory Foam de la Noapte Buna care dispune de un strat de 3 centimetri de spuma cu memorie, suficient pentru un confort deplin.

Beneficiile saltelelor ortopedice sunt clare, acestea ne protejeaza spatele si ne ajuta sa avem parte de un somn odihnitor. Un somn odihnitor inseamna o viata fara probleme, iar pentru alegerea celei mai bune variante, cu siguranta, trebuie sa tinem cont de dimensiunile saltelei. Totusi, acestea sunt standard, ceea ce presupune ca nimeni nu ar trebui sa aiba probleme in a gasi cea mai buna optiune.

Magazinul online Noapte Buna dispune de cele mai bune saltele ortopedice, iar un bun exemplu in acest sens este Salteaua Ortopedica Relano Neo. Aceasta este confectionata din spuma de tio Elioform, avand o elasticitate care se pastreaza in timp, densitatea este mare, are doua fete si este foarte ferma, astfel ca ajuta la sustinerea unei pozitii corecte a spatelui pe durata somnului.

Saltelele se aleg si in functie de pozitia in care dormim de obicei pentru ca astfel recomandarile de saltele ortopedice pot sa difere de la un caz la altul. Totusi, Salteaua Ortopedica Roma se dovedeste a fi o alege potrivita pentru multi. Aceasta este foarte versatila, avand arcuri de o calitate superioara care provin de la o fabrica italiana Domusflex. Salteaua este potrivita atat pentru persoanele care sufera de dureri de spate, cat si pentru copii si adolescenti care au garantia ca se dezvolta corecta prin sustinerea coloanei vertebrale, indiferent de pozitia preferata de dormit. Alege saltele ortopedice de la Noapte Buna si bucura-te, in sfarsit, de un somn odihnitor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *