Domusflex

Listă Vizualizare ca: Grid
Sortare după:
Produse pe pagină:

Saltea superortopedica Princess

Saltea superortopedica Princess

de la 1.255,00 LEI
0

  Salteaua Princess este o saltea produsa de fabrica de saltele italiene Domusflex, face p..


Saltea semiortopedica California
0

Salteaua California este o saltea produsa de fabrica de saltele italiene Domusflex, face parte din c..


Saltea ergonomica Andreea

Saltea ergonomica Andreea

de la 1.092,00 LEI
0

Salteaua Andreea este o saltea produsa de fabrica de saltele italiene Domusflex, face parte din cate..


Saltea ortopedica Roma

Saltea ortopedica Roma

de la 778,00 LEI
0

 Saltelele Roma sunt saltele cu arcuri produse de fabrica de saltele italiene Domusflex, fac pa..


Saltea memory foam Venezia

Saltea memory foam Venezia

de la 970,00 LEI
0

Salteaua Venezia este o saltea produsa de fabrica de saltele italiene Domusflex, face parte din cate..


Saltea ortopedica MG

Saltea ortopedica MG

de la 567,00 LEI
0

  Salteaua MG este o saltea produsa de fabrica de saltele italiene Domusflex, face parte din ca..

Perne memory foam

Perne memory foam

de la 105,00 LEI
0

Pernele memory foam pot fi recomandate pentru orice pozitie preferati in timpul somnului.Ele, fiind ..


Saltea superortopedica MGL

Saltea superortopedica MGL

de la 1.044,00 LEI
0

Salteaua MGL este o saltea produsa de fabrica de saltele italiene Domusflex, face parte din categori..


Saltea memory foam Venezia Silver
0

Varianta de lux a saltelei Venezia prezinta un strat de memory foam  de 8 cm, densitate 60kg/mc..


Saltea superortopedica Opera

Saltea superortopedica Opera

de la 895,00 LEI
0

O viata energica este conditionata de calitatea somnului. Si pentru ca somnul cel ”dulce&rdquo..

Saltele si perne Domusflex

Magazinul online Noapte Buna comercializeaza la preturi de producator saltele si perne de calitate pentru un dormitor elegant si un pat cat mai relaxant in timpul somnului. Cu garantii de pana la 25 de ani, pentru saltele, si materiale rezistente la uzura sau la igienizari multiple, articolele de pe rafturile virtuale ale magazinului Noapte Buna sunt potrivite pentru orice dormitor modern. Se pot alege usor dimensiunile dorite din pagina de produs, toate articolele prezentate pe site au si imagini reprezentative la rezolutii bune pentru a vedea toate detaliile dorite, dar si descrieri detaliate si instructiuni de folosire. In cazul in care nu stiti ce sa alegeti, un consultant Noapte Buna va sta la dispozitie oricand cu toate informatiile actualizate despre produse ori livrare. Orice comanda se poate plasa online, prin e-mail sau telefonic si este livrata in cel mult 48-72 de ore de la confirmarea ei, in toata tara, la adresele stabilite in formularele de comanda de pe site sau telefonic.

Saltele Domusflex

Noapte Buna este distribuitor autorizat pentru producatorul Domusflex, unul dintre cei mai buni de pe piata in privinta saltelelor sau pernelor pentru patul din dormitor. Oferta de saltele pentru pat de la Domusflex cuprinde o gama variata de produse de top de la o firma care pune accent pe calitate si eleganta designului articolelor sale. De exemplu, de pe site puteti cumpara la cele mai mici preturi saltele ortopedice, semiortopedice, superortopedice, saltele ergonomice sau memory foam, dar si perne memory foam pentru un somn perfect in fiecare noapte. O saltea de pat de la Domusflex are mai multe straturi speciale pentru sustinerea coloanei vertebrale cat suntem in pozitie orizontala, are materiale foarte rezistente si usor de curatat, grade diferite de fermitate si o structura atent gandita pentru cele mai bune conditii de somn. Ca sa va convingeti de aceste avantaje si sa descoperiti si altele noi comandati saltelele Domusflex de la Noapte Buna la preturi de producator, direct de pe site, prin orice metoda de comanda dorita. Doar asa veti vedea rapid cat de utile, eficiente si cat de rezistente sunt.

Perne Domusflex

Pernele de la Domusflex sunt o alta categorie de produse la care firma amintita exceleaza. Pernele cu memorie propuse de producatorul renumit de saltele si perne sunt usor de folosit pe orice pat, mentin gatul in pozitie normala in timpul somnului, pot fi igienizate rapid si sigur. In plus, acestea nu se deterioreaza in timp. Firma producatoare a avut grija sa testeze fiecare articol in parte inainte de comercializare, fiecare perna are o calitate garantata si asigura un somn odihnitor si placut. Poate fi folosita si pentru relaxare in timpul zilei, dar si pentru a avea un suport sigur si stabil, moale atunci cand vrem sa citim ceva sau sa privim la televizor. In pagina de produs sunt de gasit descrieri si avantaje multiple ale pernelor de la Domusflex, asa ca alegerea unei perne va fi foarte simpla din perspectiva informatiilor de care avem nevoie in astfel de momente.