Pilote Ranforce

Listă Vizualizare ca: Grid
Sortare după:
Produse pe pagină:

Pilota Renforce Magnolia Birds v1
0

Iarna poate ca este anotimpul preferat al multora, insa temperaturile negative pot fi o adevarata problema. Pentru asta la Noapte Buna propunem pilota Renforce Magnolia Birds v1 care sa aduca tot confortul de care avem nevoie. Aceasta iese in evidenta prin modelul sau deosebit care combina florile de magnolie si pasarile in niste culori speciale. Astfel, o poti folosi ca atare, fie daca iti doresti o vei putea inveli intr-un cearsaf. Aceasta realizata din cele mai bune materiale, asigura un raport calitate – pret ideal si se intretine cu usurinta. Astfel, se prezinta in conditii optime de-a lungul timpului, fiind realizata din tesaturi din bumbac 100% Renforce si completata cu panouri de Finessa 100% din poliester. Totodata, pilota Renforce Magnolia Birds v1 este si tratata pentru a fi recomandata in cazul tuturor persoanelor, inclusiv a copiilor care au pielea mai sensibila. Intretinerea nu reprezinta o problema pentru ca aceasta pilota se poate spala cu usurinta la masina si pe aceasta cale se prelungeste durata sa de viata. Nu isi pierde performantele in timp si isi indeplineste cu brio rolul, acela de a te incalzi in fiecare noapte friguroasa. Mai mult, o gasesti inclusiv in varianta mai subtire de primavara – vara, fiind aditia perfecta dormitorului tau.   Structura pilotei matlasata Ranforce Magnolia Birds v1 2 straturi de acoperire din tesatura de bumbac 100%; 2 straturi de umplutura realizate din  panouri de vata Finessa din poliester 100%, antialergic si siliconat; aceasta pilota se realizeaza prin matlasarea individuala a celor 2 panouri de vata Finessa; intre cele 2 panouri de vata exista un spatiu liber pentru pastrarea temperaturii, spatiu care are un efect termoizolant. Caracteristici tehnice pilote Magnolia Birds v1 tesatura: 100 % bumbac imprimat Renforce, 125 gr./mp; umplutura: vata antialergica Finessa 100 % poliester, 400 gr./mp; Pilota este lavabila la masina de spalat la 40 grade Celsius. Garantie pilote antialergice Magnolia Birds v1 Garantia acordata de producator pentru aceasta pilota este de 3 ani.


Pilota Renforce Laelia v1

Pilota Renforce Laelia v1

de la 125,00 LEI
0

Nu lasa ca noptile friguroase sa iti afecteze somnul si odihna, iar pentru asta Noapte Buna iti propune Pilota Renforce Laelia. O identifici cu usurinta prin modelul sau floral, ceea ce o recomanda in orice dormitor si nici macar nu necesita invelirea sa intr-un cearsaf. Adu o pata de culoare in dormitorul tau si bucura-te in acelasi timp de un confort deplin pe parcursul lunilor racoroase din an. Pilota este realizata din tesaturi 100% bumbac Renforce de cea mai buna calitate, astfel ca este placuta la atingere si isi indeplineste cu brio rolul, indeplinind preferintele chiar si celor mai exigente persoane. Aceasta este imprimata cu ajutorul unor coloranti ecologici care nu afecteaza pielea in nici un fel si nici nu provoaca alergii. Pilota este completata panouri Finessa 100% poliester care sa aduca caldura de care avem nevoie toamna si iarna. Intretinerea acesteia este foarte simpla intrucat se poate spala la masina de spalat fara nicio problema, iar pe aceasta cale se prelungeste considerabil durata sa de viata. Bazeaza-te pe pilota Renforce Laelia pe care o gasesti inclusiv in varianta mai subtire de primavara – vara pentru ca pe toata durata anului sa ai parte de un confort deplin in propriul dormitor. Structura pilotei Renforce Laelia v1 2 straturi de acoperire din tesatura de bumbac 100%; 2 straturi de umplutura realizate din  panouri de vata Finessa din poliester 100%, antialergic si siliconat; aceasta pilota se realizeaza prin matlasarea individuala a celor 2 panouri de vata Finessa; intre cele 2 panouri de vata exista un spatiu liber pentru pastrarea temperaturii, spatiu care are un efect termoizolant. Caracteristici tehnice pilote Renforce tesatura: 100 % bumbac imprimat Renforce, 125 gr./mp; umplutura: vata antialergica Finessa 100 % poliester, 400 gr./mp; Pilota este lavabila la masina de spalat la 40 grade Celsius.   Garantia pilotei Renforce Laelia v1 Garantia acordata de producator pentru aceasta pilota este de 3 ani.


Pilota Renforce Poppy Field

Pilota Renforce Poppy Field

de la 125,00 LEI
0

Structura pilotei matlasata Ranforce Poppy Field 2 straturi de acoperire din tesatura de bumbac 100%; 2 straturi de umplutura realizate din  panouri de vata Finessa din poliester 100%, antialergic si siliconat; aceasta pilota se realizeaza prin matlasarea individuala a celor 2 panouri de vata Finessa; intre cele 2 panouri de vata exista un spatiu liber pentru pastrarea temperaturii, spatiu care are un efect termoizolant. Caracteristici tehnice pilote Poppy Field tesatura: 100 % bumbac imprimat Renforce, 125 gr./mp; umplutura: vata antialergica Finessa 100 % poliester, 400 gr./mp; Pilota este lavabila la masina de spalat la 40 grade Celsius. Garantie pilote antialergice Poppy Field Garantia acordata de producator pentru aceasta pilota este de 3 ani.


Pilota Renforce Geometrica Orange
0

Daca iti doresti sa te bucuri de un confort deplin in dormitorul tau, cu siguranta pilota Renforce Geometrica orange este aditia perfecta pentru lunile friguroase de toamna si iarna. Aceasta pilota patlasata aduce completarile necesare si te ajuta sa te bucuri de un somn odihnitor pentru a-ti incarca bateriile de care ai nevoie in fiecare zi. Imprimeul ecologic cu design minimalist recomanda aceasta pilota in orice dormitor si se poate inveli in cearsaf, fie se poate folosi ca atare. Este realizata din tesaturi 100% bumbac Renforce de cea mai buna calitate, astfel ca este placuta la atingere si asigura confortul la care pana acum poate ca doar visai. Pentru o intretinere fara batai de cap se poate spala la masina automata, ocazie cu care se prelungeste durata sa de viata si se prezinta la fel ca in prima zi chiar si ani mai tarziu. Pentru ca dispune de panouri din 100% si este antialergica se dovedeste a fi numai buna inclusiv in cazul persoanelor cu pielea sensibila sau care sufera de diferite alergii. In cadrul magazinului nostru gasesti pilota Renforce Geometrice orange inclusiv in varianta de primavara – vara pentru a te bucura de un grad ridicat de confort in orice luna din an. Structura pilotei antialergice Geometrica Orange  2 straturi de acoperire din tesatura de bumbac 100%; 2 straturi de umplutura realizate din  panouri de vata Finessa din poliester 100%, antialergic si siliconat; aceasta pilota se realizeaza prin matlasarea individuala a celor 2 panouri de vata Finessa; intre cele 2 panouri de vata exista un spatiu liber pentru pastrarea temperaturii, spatiu care are un efect termoizolant. Caracteristici tehnice pilote Renforce tesatura: 100 % bumbac imprimat Renforce, 125 gr./mp; umplutura: vata antialergica Finessa 100 % poliester, 400 gr./mp; Pilota este lavabila la masina de spalat la 40 grade Celsius. Garantia pilotei Renforce Geometrica Orange Garantia acordata de producator pentru aceasta pilota este de 3 ani.

Pilota 4 anotimpuri Renforce

Pilota 4 anotimpuri Renforce

de la 226,00 LEI
0

Noapte-Buna.ro va invita sa incercati noile pilote 4 anotimpuri marca Dormisete, pilote matlasate si creponate albe ideale pentru pensiuni si hoteluri. Aceasta pilota poate fi recomandata si persoanelor cu alergii sau astm, fiind realizata in intregime din materiale antialergice. Materialul de umplutura al acestei pilote este realizat din panouri de vata Finessa  din poliuretan 100%, siliconat si antialergic, in timp ce materialul de acoperire este realizat din tesatura creponata din fibre de bumbac 100 %, material cunoscut pentru proprietatile sale antialergice. Structura pilotei albe Renforce 4 anotimpuri Pilota 4 anotimpuri alba Renforce este compusa din 2 pilote, una pentru Primavara-Vara de 200 gr/mp si una pentru Toamna-Iarna de 400 gr/mp, prevazute cu capse albe de prindere intre ele, impreuna formand o pilota pufoasa si foarte calduroasa cu o greutate de 600gr/mp. Fiecare dintre aceste doua pilote contine: 2 straturi de acoperire din tesatura de bumbac 100%; 2 straturi de umplutura realizate din  panouri de vata Finessa din poliester 100%, antialergic si siliconat; aceasta pilota se realizeaza prin matlasarea individuala a celor 2 panouri de vata Finessa; intre cele 2 panouri de vata exista un spatiu liber pentru pastrarea temperaturii, spatiu care are un efect termoizolant. Caracteristici tehnice pilote 4 anotimpuri tesatura: 100 % bumbac alb 125 gr./mp; umplutura: vata antialergica Finessa 100 % poliester, 200 gr./mp. pentru pilota primavara-vara umplutura: vata antialergica Finessa 100% poliester, 400 gr./mp. pentru pilota toamna-iarna Pilota este lavabila la masina de spalat la 40 grade Celsius.


Pilota Renforce Puzzle v3

Pilota Renforce Puzzle v3

de la 125,00 LEI
0

Structura pilotei matlasata Ranforce Puzzle v3 2 straturi de acoperire din tesatura de bumbac 100%; 2 straturi de umplutura realizate din  panouri de vata Finessa din poliester 100%, antialergic si siliconat; aceasta pilota se realizeaza prin matlasarea individuala a celor 2 panouri de vata Finessa; intre cele 2 panouri de vata exista un spatiu liber pentru pastrarea temperaturii, spatiu care are un efect termoizolant. Caracteristici tehnice pilote antialergice Puzzle v3 tesatura: 100 % bumbac imprimat Renforce, 125 gr./mp; umplutura: vata antialergica Finessa 100 % poliester, 400 gr./mp; Pilota este lavabila la masina de spalat la 40 grade Celsius. Garantie pilote Puzzle v3 Garantia acordata de producator pentru aceasta pilota este de 3 ani.


Pilota Renforce Leo

Pilota Renforce Leo

de la 149,00 LEI
0

Daca esti in cautarea confortului suprem in dormitor, cu siguranta, ai nevoie si de o pilota potrivita, iar cea Renforce Leo este aditia perfecta in orice context. Aceasta este foarte usoara si pufoasa si asigura cele mai bune conditii chiar si pentru persoanele exigente. Somnul este esential pentru fiecare dintre noi si cu totii ne dorim sa ne odihnim asa cum se cuvine, iar pentru asta avem nevoie si de produsele adecvate. Nu dai gres cu pilota Renfore Leo care este realizata din tesaturi din bumbac 100% Renforce de cea mai buna calitate care este completat cu panouri de Finessa 100% din poliester. Suprafata pilotei este antialergica, ceea ce o recomanda inclusiv pentru cei cu pielea sensibila. Pentru ca noptile friguroase de iarna sa nu fie o problema poti sa te bazezi pe aceasta pilota pe care oricum o gasesti inclusiv in varianta mai subtira pentru sezonul de primavara – vara. Astfel, te bucuri de confortul pe care il meriti pe toata durata anului. Pilota este imprimata cu model leopard, ceea ce o recomanda sa fie folosita ca atare, dar se poate inveli si intr-un cearsaf, in functie de preferinte. In plus, aceasta este usor de intretinut si se poate spala la masina fara nici un efort.   Structura pilotei antialergice Leo 2 straturi de acoperire din tesatura de bumbac 100%; 2 straturi de umplutura realizate din  panouri de vata Finessa din poliester 100%, antialergic si siliconat; aceasta pilota se realizeaza prin matlasarea individuala a celor 2 panouri de vata Finessa; intre cele 2 panouri de vata exista un spatiu liber pentru pastrarea temperaturii, spatiu care are un efect termoizolant. Caracteristici tehnice pilote Renforce Leo tesatura: 100 % bumbac imprimat Renforce, 125 gr./mp; umplutura: vata antialergica Finessa 100 % poliester, 400 gr./mp; Pilota este lavabila la masina de spalat la 40 grade Celsius. Garantia pilotei Leo Garantia acordata de producator pentru aceasta pilota este de 3 ani.


Pilota Renforce Geometrica Rosie
0

Magazinul nostru online va invita sa incercati noua pilote Renforce matlasata de iarna Geometrica Rosie. Acest tip de pilota imprimata este o pilota usoara si calduroasa, realizata din panouri de vata Finessa acoperite cu tesatura din bumbac 100%, material cunoscut pentru proprietatile sale antialergice. In afara de factorul de izolare termic atat de necesar in anotimpul rece, pilota Geometrica Rosie va aduce un aer de optimism in dormitorul dumneavoastra. Structura pilotei Geometrica Rosie matlasata de iarna 2 straturi de acoperire din tesatura de bumbac 100%; 2 straturi de umplutura realizate din  panouri de vata Finessa din poliester 100%, antialergic si siliconat; aceasta pilota se realizeaza prin matlasarea individuala a celor 2 panouri de vata Finessa; intre cele 2 panouri de vata exista un spatiu liber pentru pastrarea temperaturii, spatiu care are un efect termoizolant. Caracteristici tehnice pilote Renforce tesatura: 100 % bumbac imprimat Renforce, 125 gr./mp; umplutura: vata antialergica Finessa 100 % poliester, 400 gr./mp; Pilota este lavabila la masina de spalat la 40 grade Celsius.   Garantia pilotei Renforce Geometrica Rosie Garantia acordata de producator pentru aceasta pilota este de 3 ani.


Pilota Renforce Twist v1

Pilota Renforce Twist v1

de la 125,00 LEI
0

Structura pilotei matlasata Ranforce Twist v1 2 straturi de acoperire din tesatura de bumbac 100%; 2 straturi de umplutura realizate din  panouri de vata Finessa din poliester 100%, antialergic si siliconat; aceasta pilota se realizeaza prin matlasarea individuala a celor 2 panouri de vata Finessa; intre cele 2 panouri de vata exista un spatiu liber pentru pastrarea temperaturii, spatiu care are un efect termoizolant. Caracteristici tehnice pilote antialergice Twist v1 tesatura: 100 % bumbac imprimat Renforce, 125 gr./mp; umplutura: vata antialergica Finessa 100 % poliester, 400 gr./mp; Pilota este lavabila la masina de spalat la 40 grade Celsius. Garantie pilote Twist v1 Garantia acordata de producator pentru aceasta pilota este de 3 ani.


Pilota Renforce Circles

Pilota Renforce Circles

de la 125,00 LEI
0

Un somn odihnitor poate reprezenta o adevarata performanta pentru multi, motiv pentru care punerea la punct a dormitorului este o prioritate. Pilota Renforce Circles reprezinta aditia perfecta in orice dormitor si este astazi disponibila la Noapte Buna. Usoara si pufoasa, aceasta se pastreaza calduroasa, fiind ideala pentru lunile cele mai friguroase din an. Pilota este realizata din tesaturi din bumbac 100% de tip Renforce, este placuta la atingere, foarte moale si pentru ca este completata cu panouri de Finessa 100% din poliester atinge cele mai mari performante. Structura sa este tratata, fiind antialergica, motiv pentru care pilota este dedicata inclusiv persoanelor care au pielea sensibila. O identifici cu usurinta, dupa design-ul sau inedit cu cerculete multicolore. Prin intermediul sau aduci mai multa distractie in dormitorul tau si se poate folosi ca atare, fie inveli intr-un cearsaf. Nu ai grija intretinerii pentru ca cerintele sunt foarte simple si se poate spala inclusiv la masina pentru un plus de confort. Drumul catre somnul la care pana acum poate ca doar ai visat incepe direct la Noapte Buna, asa ca alege acum pilota Renforce Circles care, cu siguranta, se va ridica la nivelul asteptarilor tale si te ajuta sa beneficiezi de un confort deplin. Structura pilotei matlasata Renforce Circles 2 straturi de acoperire din tesatura de bumbac 100%; 2 straturi de umplutura realizate din  panouri de vata Finessa din poliester 100%, antialergic si siliconat; aceasta pilota se realizeaza prin matlasarea individuala a celor 2 panouri de vata Finessa; intre cele 2 panouri de vata exista un spatiu liber pentru pastrarea temperaturii, spatiu care are un efect termoizolant. Caracteristici tehnice pilote antialergice Circles tesatura: 100 % bumbac imprimat Renforce, 125 gr./mp; umplutura: vata antialergica Finessa 100 % poliester, 400 gr./mp; Pilota este lavabila la masina de spalat la 40 grade Celsius. Garantie pilote Circles Garantia acordata de producator pentru aceasta pilota este de 3 ani.


Pilota Renforce Galaxy

Pilota Renforce Galaxy

de la 149,00 LEI
0

Pilotele Renforce de pat cu desen Galaxy iti dau ocazia sa te relaxezi visand printre stele. Acest tip de pilote imprimate sunt antialergice datorita materialelor din care sunt confectionate: tesatura de bumbac si panouri de vata Finessa. Pilotele Galaxy sunt pilote usoare si calduroase recomandate sezonului toamna-iarna. Structura pilotei antialergice Galaxy matlasata de iarna 2 straturi de acoperire din tesatura de bumbac 100%; 2 straturi de umplutura realizate din  panouri de vata Finessa din poliester 100%, antialergic si siliconat; aceasta pilota se realizeaza prin matlasarea individuala a celor 2 panouri de vata Finessa; intre cele 2 panouri de vata exista un spatiu liber pentru pastrarea temperaturii, spatiu care are un efect termoizolant. Caracteristici tehnice pilote Renforce tesatura: 100 % bumbac imprimat Renforce, 125 gr./mp; umplutura: vata antialergica Finessa 100 % poliester, 400 gr./mp; Pilota este lavabila la masina de spalat la 40 grade Celsius.   Garantia pilotei Renforce Galaxy Garantia acordata de producator pentru aceasta pilota este de 3 ani.


Pilota Ranforce Puzzle v1

Pilota Ranforce Puzzle v1

de la 125,00 LEI
0

In dormitor avem nevoie de conditiile ideale pentru a ne odihni asa cum se cuvine, iar pilota Renforce Puzzle nu are cum sa lipseasca. Aceasta este cea care iti asigura in lunile de iarna caldura necesara pentru un confort deplin. In plus, te cucereste instant prin design-ul sau unic care marcheaza o armonie de forme geometrice cu cele mai vesele culori. Te bucuri de libertate deplina si datorita faptului ca poti folosi pilota ca atare, fie o poti inveli in orice cearsaf. Pilota Renforce Puzzle este usoara si pufoasa, fiind realizata din bumbac 100% de tip Renforce si este completata de panouri de Finessa 100% din poliester pentru a incalzi fiecare noapte racoroasa de iarna. In schimb, pentru ca aceasta este disponibila inclusiv in versiunea de primavara – vara atunci se dovedeste a fi ideala pe toata durata anului. De asemenea, pilota este tratata pentru a tine bacteriile la distanta si se recomanda inclusiv in cazul persoanelor cu pielea sensibila. Mai mult, se poate spala la masina automata pentru ca nimeni sa nu aiba nici cea mai mica grija referitoare la intretinere. Spune Noapte Buna si te odihnesti asa cum se cuvine alaturi de pilota Renforce Puzzle si de restul produselor de care ai nevoie in dormitor.   Structura pilotei matlasata Ranforce Puzzle v1 2 straturi de acoperire din tesatura de bumbac 100%; 2 straturi de umplutura realizate din  panouri de vata Finessa din poliester 100%, antialergic si siliconat; aceasta pilota se realizeaza prin matlasarea individuala a celor 2 panouri de vata Finessa; intre cele 2 panouri de vata exista un spatiu liber pentru pastrarea temperaturii, spatiu care are un efect termoizolant. Caracteristici tehnice pilote antialergice Puzzle v1 tesatura: 100 % bumbac imprimat Renforce, 125 gr./mp; umplutura: vata antialergica Finessa 100 % poliester, 400 gr./mp; Pilota este lavabila la masina de spalat la 40 grade Celsius. Garantie pilote Puzzle v1 Garantia acordata de producator pentru aceasta pilota este de 3 ani.


Pilota Renforce Kinetiks v2

Pilota Renforce Kinetiks v2

de la 149,00 LEI
0

Pilota Renforce imprimata cu modelul geometric Kinetiks v2 este o pilota usoara si calduroasa matlasata de iarna. Acest tip de pilote imprimate sunt antialergice datorita materialelor din care sunt confectionate: tesatura de bumbac si panouri de vata Finessa. Structura pilotei Kinetiks v2 matlasata de iarna 2 straturi de acoperire din tesatura de bumbac 100%; 2 straturi de umplutura realizate din  panouri de vata Finessa din poliester 100%, antialergic si siliconat; aceasta pilota se realizeaza prin matlasarea individuala a celor 2 panouri de vata Finessa; intre cele 2 panouri de vata exista un spatiu liber pentru pastrarea temperaturii, spatiu care are un efect termoizolant. Caracteristici tehnice pilote Renforce tesatura: 100 % bumbac imprimat Renforce, 125 gr./mp; umplutura: vata antialergica Finessa 100 % poliester, 400 gr./mp; Pilota este lavabila la masina de spalat la 40 grade Celsius.   Garantia pilotei Renforce Kinetiks v2 Garantia acordata de producator pentru aceasta pilota este de 3 ani.


Pilota Renforce Magnolia Birds v2
0

Daca ai ajuns aici cel mai probabil esti in cautarea unei pilote de calitate care sa iti asigure un confort deplin noapte de noapte. Cu siguranta ai nimerit in locul potrivit pentru ca pilota Renforce Magnolia Birds v2 este aditia perfecta oricarui dormitor. Este usoara si pufoasa, se intretine fara mari batai de cap si se poate spala inclusiv la masina, astfel prelungirea duratei sale de viata nu va fi o problema. Noptile friguroase de iarna devin mai comode ca niciodata cu ajutorul acestei pilote usoare si pufoase care este realizata din tesaturi de bumbac 100% de tip Renforce. Completarile sunt aduse de panourile Finessa 100% din poliester, iar intreaga suprafata este tratata pentru a fi antialergica, iar salteaua sa se dovedeasca a fi numai buna pentru persoane de toate varstele, inclusiv pentru copiii care au pielea mai sensibila. Modelul te cucereste instant, astfel ca pilota a fost conceputa special pentru a fi folosita ca atare, dar poate fi acoperita si de cearsaf. Confortul pe care ti-l doresti incepe la Noapte Buna cu pilota Renforce Magnolia Birds v2 care aduce caldura mult dorita pe durata noptilor racoroase de iarna. Este mai usor ca niciodata sa iti pui dormitorul la punct si sa te bucuri de somnul pe care il meriti.   Structura pilotei matlasata Ranforce Magnolia Birds v2 2 straturi de acoperire din tesatura de bumbac 100%; 2 straturi de umplutura realizate din  panouri de vata Finessa din poliester 100%, antialergic si siliconat; aceasta pilota se realizeaza prin matlasarea individuala a celor 2 panouri de vata Finessa; intre cele 2 panouri de vata exista un spatiu liber pentru pastrarea temperaturii, spatiu care are un efect termoizolant. Caracteristici tehnice pilote Magnolia Birds v2 tesatura: 100 % bumbac imprimat Renforce, 125 gr./mp; umplutura: vata antialergica Finessa 100 % poliester, 400 gr./mp; Pilota este lavabila la masina de spalat la 40 grade Celsius. Garantie pilote antialergice Magnolia Birds v2 Garantia acordata de producator pentru aceasta pilota este de 3 ani.


Pilota Renforce Kinetiks v1

Pilota Renforce Kinetiks v1

de la 149,00 LEI
0

Modelul de pilota antialergica Renforce Kinetiks v1 are tesatura realizata din bumbac 100%  si face parte din colectia "Graceful". Design-ul geometric al tesaturii imprimate face acest set de lenjerie  sa fie alegerea potrivita pentru persoane active si energice, persoane care vor sa se simta tinere. Aceste pilote lavabile sunt usoare si calduroase, fiind matlasate de iarna. In plus, pilota Renforce Kinetiks v1 poate fi recomandata si persoanelor cu alergii sau astm, fiind realizata in intregime din materiale antialergice. Materialul de umplutura al pilotei este realizat din panouri de vata Finessa  din poliuretan 100%, siliconat si antialergic, in timp ce materialul de acoperire al modelului Kinetiks v1 este realizat din tesatura Renforce din fibre de bumbac 100 %, material cunoscut pentru proprietatile sale antialergice. Structura pilotei Ranforce lavabile Kinetiks v1 2 straturi de acoperire din tesatura de bumbac 100%; 2 straturi de umplutura realizate din  panouri de vata Finessa din poliester 100%, antialergic si siliconat; aceasta pilota se realizeaza prin matlasarea individuala a celor 2 panouri de vata Finessa; intre cele 2 panouri de vata exista un spatiu liber pentru pastrarea temperaturii, spatiu care are un efect termoizolant. Caracteristici tehnice pilote Renforce Kinetiks v1 tesatura: 100 % bumbac imprimat creponat, 125 gr./mp; umplutura: vata antialergica Finessa 100 % poliester, 400 gr./mp;   Pilota este lavabila la masina de spalat la 40 grade Celsius. Garantia pilotei Renforce Kinetiks v2 Garantia acordata de producator pentru aceasta pilota este de 3 ani.