Pilote Creponate

Listă Vizualizare ca: Grid
Sortare după:
Produse pe pagină:
Pilota creponata Geometrica Orange
0

Magazinul Noapte-Buna.ro va ofera pilote fabricate in Romania, pilote usoare si pufoase cu un design elegant imprimate cu desene geometrice. Aceste pilote au ca material de acoperire bumbacul 100 %, tesatura hipoalergenica recomandata persoanelor cu alergii sau astm, umplutura fiind realizata din poliester 100%, siliconat si antialergic. Acest produs este recomandat pentru sezonul toamna-iarna.  Structura pilotelor creponate 2  straturi de acoperire din tesatura de bumbac 100%; 2 straturi de umplutura realizate din  panouri de vata Finessa din poliester 100%, antialergic si siliconat; aceasta pilota se realizeaza prin matlasarea individuala a celor 2 panouri de vata Finessa; intre cele 2 panouri de vata exista un spatiu liber pentru pastrarea temperaturii, spatiu care are un efect termoizolant.   Caracteristici tehnice pilote creponate tesatura: 100 % bumbac imprimat creponat, 125 gr./mp; umplutura: vata antialergica Finessa 100 % poliester, 400 gr./mp; Pilota este lavabila la masina de spalat la 40 grade Celsius.

Pilota creponata Spring Mov

Pilota creponata Spring Mov

de la 129,00 LEI
0

Noapte-Buna.ro va invita sa incercati noile pilote de iarna marca Dormisete, pilote matlasate si creponate model Spring (varianta cu flori de culoare mov). Acestea, in afara de factorul de izolare termic foarte necesar in anotimpul rece, vor veni cu o senzatie de prospetime in dormitorul dumneavoastra prin combinatia de flori de culori mov si galben care va vor aduce aminte de primavara mult asteptata. Modelele de pilote creponate Spring au materialul de acoperie alcatuit din tesatura de bumbac 100 %, in timp ce materialul de umplutura este realizat din  panouri de vata Finessa din poliester 100%. Datorita structurii realizata din materiale antialergice aceste pilote poate fi recomandate si persoanelor cu alergii sau cu astm. Tesatura de bumbac 100 % este o tesatura hipoalergenica iar poliesterul 100% care intra in compozitia acestei pilote este siliconat si antialergic. Aceste pilote matlasate sunt fabricate in Romania si  va ofera confortul termic necesar pentru sezonul rece. Pilotele creponate Spring sunt pilote usoare si pufoase. Produs recomandat pentru sezonul toamna-iarna. Structura pilotei Spring matlasata de iarna 2 straturi de acoperire din tesatura de bumbac 100%; 2 straturi de umplutura realizate din  panouri de vata Finessa din poliester 100%, antialergic si siliconat; aceasta pilota se realizeaza prin matlasarea individuala a celor 2 panouri de vata Finessa; intre cele 2 panouri de vata exista un spatiu liber pentru pastrarea temperaturii, spatiu care are un efect termoizolant. Caracteristici tehnice pilote creponate matlasate tesatura realizata din fibre naturale de bumbac 100%, 125 gr/mp; umplutura realizata din vata Finessa 100% poliester, 400 gr/mp; Pilota este lavabila la masina de spalat la 40 grade Celsius.

Pilota creponata Rainbow

Pilota creponata Rainbow

de la 159,00 LEI
0

Noapte-Buna.ro va invita sa incercati noile pilote de iarna marca Dormisete, pilote matlasate si creponate model Rainbow. Acestea, in afara de factorul de izolare termic foarte necesar in anotimpul rece, vor aduce o atmosfera tinereasca in dormitorul dumneavoastra. Aceasta pilota poate fi recomandata si persoanelor cu alergii sau astm, fiind realizata in intregime din materiale antialergice. Materialul de umplutura al acestei pilote este realizat din panouri de vata Finessa  din poliuretan 100%, siliconat si antialergic, in timp ce materialul de acoperire al modelului Rainbow este realizat din tesatura creponata din fibre de bumbac 100 %, material cunoscut pentru proprietatile sale antialergice. Aceasta pilota matlasata este fabricata in Romania si  va ofera confortul termic necesar pentru sezonul rece. Pilota creponata Rainbow este o pilota usoara si pufoasa. Produs recomandat pentru sezonul toamna-iarna Structura pilotei Rainbow matlasata de iarna 2 straturi de acoperire din tesatura de bumbac 100%; 2 straturi de umplutura realizate din  panouri de vata Finessa din poliester 100%, antialergic si siliconat; aceasta pilota se realizeaza prin matlasarea individuala a celor 2 panouri de vata Finessa; intre cele 2 panouri de vata exista un spatiu liber pentru pastrarea temperaturii, spatiu care are un efect termoizolant. Caracteristici tehnice pilote creponate tesatura: 100 % bumbac imprimat creponat, 125 gr./mp; umplutura: vata antialergica Finessa 100 % poliester, 400 gr./mp; Pilota este lavabila la masina de spalat la 40 grade Celsius.

Pilota creponata Geometrica Rosie
0

Noapte-Buna.ro va invita sa incercati noile pilote de iarna marca Dormisete, pilote matlasate si creponate model Geometrica Rosie. Acestea, in afara de factorul de izolare termic foarte necesar in anotimpul rece, vor aduce o atmosfera optimista in dormitorul dumneavoastra. Aceasta pilota poate fi recomandata si persoanelor cu alergii sau astm, fiind realizata in intregime din materiale antialergice. Materialul de umplutura al acestei pilote este realizat din panouri de vata Finessa  din poliuretan 100%, siliconat si antialergic, in timp ce materialul de acoperire al modelului Geometrica Rosie este realizat din tesatura creponata din fibre de bumbac 100 %, material cunoscut pentru proprietatile sale antialergice. Aceasta pilota matlasata este fabricata in Romania si  va ofera confortul termic necesar pentru sezonul rece. Pilota creponata Geometrica Rosie este o pilota usoara si pufoasa. Produs recomandat pentru sezonul toamna-iarna. Structura pilotei Geometrica Rosie matlasata de iarna 2 straturi de acoperire din tesatura de bumbac 100%; 2 straturi de umplutura realizate din  panouri de vata Finessa din poliester 100%, antialergic si siliconat; aceasta pilota se realizeaza prin matlasarea individuala a celor 2 panouri de vata Finessa; intre cele 2 panouri de vata exista un spatiu liber pentru pastrarea temperaturii, spatiu care are un efect termoizolant. Caracteristici tehnice pilote creponate tesatura: 100 % bumbac imprimat creponat, 125 gr./mp; umplutura: vata antialergica Finessa 100 % poliester, 400 gr./mp; Pilota este lavabila la masina de spalat la 40 grade Celsius.

Pilota creponata Galaxy

Pilota creponata Galaxy

de la 159,00 LEI
0

Pilotele creponate de pat cu desen Galaxy iti dau ocazia sa te relaxezi visand printre stele. Aceasta pilota poate fi recomandata si persoanelor cu alergii sau astm, fiind realizata in intregime din materiale antialergice. Materialul de umplutura al acestei pilote este realizat din panouri de vata Finessa  din poliuretan 100%, siliconat si antialergic, in timp ce materialul de acoperire al modelului Galaxy este realizat din tesatura creponata din fibre de bumbac 100 %, material cunoscut pentru proprietatile sale antialergice. Aceasta pilota matlasata este fabricata in Romania si  va ofera confortul termic necesar pentru sezonul rece. Pilota creponata Galaxy este o pilota usoara si pufoasa. Produs recomandat pentru sezonul toamna-iarna Structura pilotei antialergice Galaxy matlasata de iarna 2 straturi de acoperire din tesatura de bumbac 100%; 2 straturi de umplutura realizate din  panouri de vata Finessa din poliester 100%, antialergic si siliconat; aceasta pilota se realizeaza prin matlasarea individuala a celor 2 panouri de vata Finessa; intre cele 2 panouri de vata exista un spatiu liber pentru pastrarea temperaturii, spatiu care are un efect termoizolant. Caracteristici tehnice pilote creponate tesatura: 100 % bumbac imprimat creponat, 125 gr./mp; umplutura: vata antialergica Finessa 100 % poliester, 400 gr./mp; Pilota este lavabila la masina de spalat la 40 grade Celsius.

Pilota creponata Kinetiks v2

Pilota creponata Kinetiks v2

de la 159,00 LEI
0

Modelul de pilota creponata "Kinetiks v2" din bumbac 100% face parte din colectia "Graceful". Design-ul geometric al tesaturii imprimate face aceasta pilota sa fie alegerea potrivita pentru persoane active si energice.  Pilotele antialergice "Kinectiks v2" vin cu nuante calde si calme, luminand si dand un aer de prospetime dormitorului dumneavoastra. Aceasta pilota poate fi recomandata si persoanelor cu alergii sau astm, fiind realizata in intregime din materiale antialergice. Materialul de umplutura al pilotei este realizat din panouri de vata Finessa  din poliuretan 100%, siliconat si antialergic, in timp ce materialul de acoperire al modelului Kinetiks v2 este realizat din tesatura creponata din fibre de bumbac 100 %, material cunoscut pentru proprietatile sale antialergice. Aceasta pilota matlasata este fabricata in Romania si  va ofera confortul termic necesar pentru sezonul rece. Pilota creponata Kinetiks v2 este o pilota usoara si pufoasa. Produs recomandat pentru sezonul toamna-iarna. Structura pilotei Kinetiks v2 matlasata de iarna 2 straturi de acoperire din tesatura de bumbac 100%; 2 straturi de umplutura realizate din  panouri de vata Finessa din poliester 100%, antialergic si siliconat; aceasta pilota se realizeaza prin matlasarea individuala a celor 2 panouri de vata Finessa; intre cele 2 panouri de vata exista un spatiu liber pentru pastrarea temperaturii, spatiu care are un efect termoizolant. Caracteristici tehnice pilote creponate tesatura: 100 % bumbac imprimat creponat, 125 gr./mp; umplutura: vata antialergica Finessa 100 % poliester, 400 gr./mp; Pilota este lavabila la masina de spalat la 40 grade Celsius.

Pilota creponata Kinetiks v1

Pilota creponata Kinetiks v1

de la 159,00 LEI
0

Acest model  de pilota antialergica creponata are tesatura realizata din bumbac 100%  si face parte din colectia "Graceful". Design-ul geometric al tesaturii imprimate face acest set de lenjerie  sa fie alegerea potrivita pentru persoane active si energice, persoane care vor sa se simta tinere. Aceasta pilota poate fi recomandata si persoanelor cu alergii sau astm, fiind realizata in intregime din materiale antialergice. Materialul de umplutura al pilotei este realizat din panouri de vata Finessa  din poliuretan 100%, siliconat si antialergic, in timp ce materialul de acoperire al modelului Kinetiks v1 este realizat din tesatura creponata din fibre de bumbac 100 %, material cunoscut pentru proprietatile sale antialergice. Aceasta pilota matlasata este fabricata in Romania si  va ofera confortul termic necesar pentru sezonul rece. Pilota creponata Kinetiks v1 este o pilota usoara si pufoasa. Produs recomandat pentru sezonul toamna-iarna. Structura pilotei lavabile Kinetiks v1 2 straturi de acoperire din tesatura de bumbac 100%; 2 straturi de umplutura realizate din  panouri de vata Finessa din poliester 100%, antialergic si siliconat; aceasta pilota se realizeaza prin matlasarea individuala a celor 2 panouri de vata Finessa; intre cele 2 panouri de vata exista un spatiu liber pentru pastrarea temperaturii, spatiu care are un efect termoizolant. Caracteristici tehnice pilote creponate tesatura: 100 % bumbac imprimat creponat, 125 gr./mp; umplutura: vata antialergica Finessa 100 % poliester, 400 gr./mp;   Pilota este lavabila la masina de spalat la 40 grade Celsius.