Termeni si conditii

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa citesti si sa accepti acesti termeni si conditii in totalitate. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca esti de acord cu acesti termeni si conditii. Serviciile pe care acest site le furnizeaza sunt rezervate persoanelor peste 18 ani sau minorilor de peste 14 ani ce au consimtamantul parintilor de a utiliza acest site web.

Site-ul  https://www.noapte-buna.ro/ , denumit in continuare Noapte Buna,  este proprietatea firmei S.C Grecu Image Design S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, sector 3, str Postasului nr 10-14, ap 7, sector 3, CUI: 31166659, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/1142/2013.

1. Informatii personale

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati zona de date personale din contul dumneavoastra. Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

2. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre Noapte Buna  pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Noapte Buna  se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Noapte Buna  Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. 

Noapte Buna se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la Noapte Buna,  se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

Noapte Buna certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ): 

a. dreptul de a cere Noapte Buna sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

b. dreptul de a cere Noapte Buna sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

c. dreptul de a cere Noapte Buna sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

Clientul ia la cunostinta ca Furnizorul nu poate controla si nu ofera nici un fel de sugestii, garantii sau conditii privind securitatea sau continutul informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii si prin Internet sau prin Serviciu.

Clientul ia la cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin Internet si desi Furnizorul va face tot ce ii sta in putinta pentru a mentine securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care Clientul o primeste sau o trimite folosind Serviciile va fi permanent in siguranta.

3. Copyright

Intregul continut al site-ului https://www.noapte-buna.ro/ - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Noapte Buna  si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Noapte Buna a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

4. Accesul la site

Noapte Buna garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei  Noapte Buna  fara acordul scris prealabil al acesteia.

5. Descrierea produselor

Descrierea produselor se afla in cadrul paginii de detaliu a fiecarui produs in parte.

Atentie, fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare! Pentru fiecare produs in parte aveti o descriere completa cu ceea ce este inclus in pretul produsului.

6. Pret

Preturile prezentate includ TVA (19%); 

Pretul prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii operatiunii, pret la care se adauga costurile de livrare, daca este cazul.

Toate preturile produselor în acest site sunt exprimate in RON, si includ tva. Preturile nu includ taxele de transport. Taxa de transport se adauga  la finalizarea comenzii peste pretul produsului.

Noapte Buna  îşi rezervă dreptul de a anula livrarea unui produs dacă preţul afişat a fost unul eronat. In cazul in care preturile la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date sau se lucreaza la site ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta, daca produsul nu s-a livrat inca. . În aceste situații, Cumpărătorul va avea opţiunea fie de a reconfirma Comanda la preţul corect, fie de a anula Comanda.

7. Termen de livrare

La comanda sau înregistrare pe site, va rugam sa nu omiteti sa ne furnizati corect datele Dvs. sau ale firmei Dvs. Comanda dvs va fi confirmata la adresa de email furnizata de dvs. Termenul general este 48-72 de ore, exceptie facand produsele atipice unde termenul de livrare este de maxim 10 zile. Daca vor interveni modificari cu privire la acest termen ve-ti fi informati in mail-ul de confirmare a comenzii. Orice comanda online este valabila numai daca e confirmata telefonic de catre Noapte Buna

8. Newsletter

Newsletter-ul  Noapte Buna ( denumit in continuare newsletter), este un serviciu gratuit furnizat de catre Noapte Buna clientilor si vizitatorilor ( denumiti in continuare utilizatori) site-ului https://www.noapte-buna.ro/  caruia i se aplica urmatorii termeni si conditii:

Newsletter-ul reprezinta un mesaj electronic ( email) livrat regulat de catre Noapte Buna  utilizatorilor abonati care isi dau acordul cu privire la Termenii si Conditiile expuse in prezentul regulament. Orice utilizator se poate abona la Newsletter in mod gratuit.

Abonarea la Newsletter se face prin completarea oricarui formular din site. Odata completat formularul utilizatorul isi da acordul in mod expres si neechivoc cu privire la toate prevederile acestor Termeni si Conditii.

Termenul „Utilizator” este folosit pentru toate persoanele fizice si/sau juridice care completeaza orice formular din site-ul www.salteleprevi.ro indiferent de motivul pentru care o fac.

Termenii „Regulament”, „Acord”, „Termeni si Conditii”  sunt folositi pentru a desemna prezentele conditii de utilizare

Acesti Termeni si Conditii sunt stocati de catre Noapte Buna si sunt accesibili pe site in limba romana. Termenii si conditiile acestui site pot fi schimbati in orice moment de catre Noapte Buna  prin actualizarea lor pe https://www.noapte-buna.ro/

Pentru a beneficia de continutul informational al Newsletter-ului pus la dispozitie de Noapte Buna, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. in functie de specificatiile din formularul aferent.

Nu este permisa introducerea de date false sau de date care nu va apartin.

Furnizorul isi rezerva dreptul de a refuza fara o notificare prealabila atat comenzile cat si a abonarea la newsletter daca se observa ca datele introduse in formular nu sunt reale.

Noapte Buna respecta drepul la intimitate al Utilizatorului iar in cazul in care  utilizatorul nu doreste sa mai primeasca Newsletterele trimise de acesta, este suficient sa se dezaboneze iar Utilizatorul nu va mai primi Newslettere ulterioare.

Furnizorul poate colabora cu terti pentru a va putea oferii in conditii optime acest serviciu gratuit.