DREPTUL DE RETURNARE AL PRODUSELOR COMANDATE

RETURNARE PRODUSE, IN VEDEREA RAMBURSARII (RENUNTAREA LA CUMPARARE DE CATRE PERSOANELE FIZICE):

Pentru a solicita returnarea unui produs (in termenul legal de 15 zile calendaristice de la primirea coletului), va rugam sa ne contactati telefonic sau completati formularul de returnare. Costurile de expediere si ramburs sunt suportate de catre cumparator.

Datele bancare sau postale pentru rambursare (nume complet titular, cont IBAN fara spatii si banca sau nume, adresa si oficiu postal) se expediaza pe e-mail, la comenzi@noapte-buna.ro precizandu-se, totodata, si numele pe care s-a efectuat comanda, un numar de telefon precum si seria si nr. facturii, returnarea banilor in cont urmand a fi efectuata conform legii in termen de maxim 30 de zile de la primirea coletului. Comandand in magazinul nostru, va dati acordul pentru returnarea banilor prin una dintre cele doua metode precizate.

Nu se trimit colete cu ramburs. Taxa de expediere catre noi o suporta clientul. Dreptul de renuntare la cumparare este valabil doar pentru clientii persoane fizice.

Conform OUG nr. 34/2014, renuntarea la cumparare se poate notifica in scris in termen de 15 zile calendaristice (termen in care se si expediaza produsul inapoi, dupa trimiterea notificarii).

Abuzul de orice fel duce la blocarea contului de client iar sistemul nu va va mai permite sa efectuati comenzi pe site-ul www.noapte-buna.ro .

Atentie! Salteaua se returneaza in ambalajul original insotit de documentele fiscale si certificatul de garantie care au fost emise de catre societatea noastra. Contravaloarea produselor va fi trimisa  in termen de 30 de zile in baza O.G. 130 / 2003.

Expediati produsele fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data primirii coletului. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

CONDITII RETURNARE COLETE

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Taxa este calculata prin serviciul corespunzator in functie de greutatea si marimea produsului.

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

CONTACT RETURNARE PRODUSE

Pentru returnarea produselor comercializate de Noapte-Buna ne puteti contacta telefonic la numarul  0784.587.761.

Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

SCHIMBARE PRODUSE LA COMANDA

In cazul in care produsele sunt atipice de ex:80/180; 93/200; 150/200; 150/210, 200/200 etc (dimensiuni care nu sunt in lista de pret) nu se pot schimba dar pot suferi modificari cu taxa suportata de client. Aceste produse au fost confectionate special pentru dvs.

In cazul in care clientul a beneficiat de Livrare Gratuita (costuri de livrare suportate de noapte-buna.ro), la returnarea banilor se va scadea contravaloarea livrarii din suma de returnat.