Listă Vizualizare ca: Grid
Sortare după:
Produse pe pagină:
Somiera metalica cu lamele fag
0

Somiere metalice cu lamele din lemn de fag Magazinul de saltele Noapte Buna va propune la preturi de producator somiere metalice cu lamele din lemn de  fag. Acest gen de somiera are o structura din profil de otel de 30*30 mm si prezinta 12 randuri de lamele elastice din fag stratificat, cu vopsire in camp electrostatic. Avantaje somiere cu lamele fag - permit o foarte buna aerisire a saltelei; - scot  in eveidenta caracteristicile saltelei; - au preturi avantajoase.  

Somiera metalica Robusta

Somiera metalica Robusta

de la 282,00 LEI
0

Somiere metalice Robusta cu lamele din lemn de fag Somiera metalica Robusta este realizata din profil de otel de 30x40 mm si 14 lamele din lemn de fag stratificat vopsite in camp electrostatic. Acest model de rama de pat prezinta picioare metalice cu protectie pentru pardoseala. Avantaje somiere Robusta cu lamele fag - permit o foarte buna aerisire a saltelei; - scot  in eveidenta caracteristicile saltelei; - elimina umezeala de sub saltea; - au preturi avantajoase.  

-17%
Pat matrimonial Vita

Pat matrimonial Vita

3.060,00 LEI
de la 2.554,00 LEI
0

Pat matrimonial tapitat Vita Patul tapitat Vita este o piesa de mobilier foarte rezistenta care imbina armonios utilitatea si estetica. Datorita culorilor folosite la acest model, se potriveste in orice locuinta. Acest pat este realizat dintr-un cadru de lemn tapitat in intregime cu stofa rezistenta. Dimensiunile interioare ale acestui produs 160x200 asigura o mai mare usurinta in alegerea saltelei necesare. Caracteristici pat tapitat cu stofa Vita Dimensiuni pat: latime 160 cm, lungime 200 cm Montaj rapid si usor