Politica de livrare a saltelelor Noapte Buna

Timpul de livrare

Perioada de livrare poate sa varieze intre 48 si 72 de ore in functie de disponbilitatea produsului. Cumpărătorul trebuie să accepte o posibilă prelungire a perioadei de livrare datorată întârzierilor provocate de producător sau a unor evenimente neprevăzute şi care nu depind de Noapte-Buna , în conformitate cu Ordonanţa nr.21/1992, privind Protecţia Consumatorilor, cu modificările ulterioare. Bunurile livrate vor fi însoţite de factură, care serveşte ca document financiar, dar şi ca document privind garanţia, cu excepţia cazului în care se prevede altfel.

Cumpărătorului i se solicita adresa, datele de identificare, numar de telefon pentru livrare, la completarea comenzii.
Dacă bunurile dorite nu sunt disponibile sau în acest timp au apărut probleme privind efectuarea livrării, reprezentanţii Noapte-Buna vor informa fără întârziere clienţii folosind datele de contact existente. Dacă bunurile nu sunt primite de client în timpul stabilit pentru livrare, şi nu a fost contactat de Noapte-Buna , clientul ne poate contacta la 0721359121 sau prin e-mail la adresa comenzi@noapte-buna.ro

Transportul, ambalarea si termenii de plată

Bunurile cumpărate sunt trimise ambalate în mod corespunzător, iar plata se efectuează potrivit metodei alese de cumpărător. Pentru fiecare comandă, taxa de transport este indicată separat. Trebuie avut în vedere că taxa pentru transport este suportată de cumpărător.

Noapte-Buna păstrează dreptul de proprietate asupra bunurilor până când preţul complet al bunurilor este plătit. Orice alte costuri legate de transport ce intervin între transportator şi client după ce bunurile au fost livrate de Noapte-Buna vor fi achitate de cumpărător.

Modalităţi de livrare

Produsele comandate se livreaza oriunde in tara printr-o firma de curierat specializata . Comanda este livrata la adresa pe care ati indicat-o, in intervalul orar stabilit de comun acord cu curierul.

Nu se acceptă ridicarea bunurilor de către cumpărători de la sediul Noapte-Buna .

Plata prin virament bancar se efectueaza in urma emiterii facturii proforme pe care o puteti solicita printr-un email la adresa comenzi@noapte-buna.ro

Noapte-Buna nu percepe costuri aditionale in afara de cele mentionate mai sus!

Important! Plata prin virament bancar poate suporta costuri aditionale, acestea fiind suportate de client!