• Transport Gratuit

Saltele memory foam

ListăGrid
Produse pe pagină:
Sortare după:

Saltele Memory Foam, ultima inovatie de la Domusflex

  Produsele liniei de saltele memory foam (spuma cu memorie), considerate ultima inovatie, se numara printre variatele modele de saltele Domusflex, perfect egonomice. Si cum fiecare persoana viseaza la un somn cat mai revigorant, producatorul a conceput doar saltele in masura sa asigure stabilitate si confort coloanei si fiecarei parti a corpului, fara sa blocheze circulatia sanguina ori sa afecteze sistemul articular, osos si muscular.

 Tehnologia folosita de producatorul de saltele Domusflex, este rezultatul mai multor ani de cercetari stiintifice. Initial, aceasta tehnologie inovativa a fost utilizata cu precadere in mediul sanitar. Adaptandu-se morfologiei corpului, inca ajuta la prevenirea formarii leziunilor cutanate in cazul pacientilor imobilizati la pat perioade indelungate.

Saltele Memory Foam. Caracteristici de baza

  Spuma ”cu memorie” sau structura memory foam este cea mai inovativa versiune de spuma poliuretanica, cu un grad ridicat de rezistenta. Moleculele memory foam, datorita proprietatilor elastice, se adapteaza in mod personalizat conformatiei fizice naturale (corporatura, greutate, forma corpului).

 Prin aceste caracteristici, saltelele memory foam revin la forma initiala, imediat ce s-a inlaturat presiunea la care au fost supuse. Totodata, fiind alcatuite din fibre termosensibile, moleculele memory reactioneaza la caldura degajata de utilizatori si modifica structura saltelei.

  In acest mod, saltelele memory foam reusesc sa-i acorde coloanei vertebrale o sustinere potrivita si corecta din punct de vedere ortopedic. Si de fiecare data cand va odihniti, salteaua devine mai moale, invaluind imbietor fiecare particica a corpului.

Avantaje saltele Memory Foam

 • Saltelele Domusflex in variantele memory foam, va garanteaza odihna si confortul la un pret excelent;
 • Evitand orice tip de tensiune, va permit sa va relaxati fiecare muschi si va imbunatatesc calitatea somnului;
 • Se adapteaza perfect formei, greutatii si temperaturii corpului, modelandu-se in functie de acestea, pentru un confort total;
 • Reprezinta solutia ideala in masura sa rezolve toate neplacerile cauzate de adoptarea unor pozitii incorecte in timpul noptii;
 • Inca de la primul contact, veti avea parte de o binemeritata senzatie de relaxare;
 • Fara sa creeze puncte de presiune, cu orice ora petrecuta in pat, veti fi rasplatiti cu un placut masaj;
 • Datorita structurii memory foam si a ventilatiei interne, aceste saltele sunt hipoalergenice;
 • Saltelele memory foam favorizeaza circulatia sanguina si preintampina leziunile datorate imobilizarii indelungate la pat.

Saltele Memory Foam. Indicatii

 Ceea ce magazinul nostru cu saltele Domusflex va propune, sunt saltele memory foam pentru fiecare buzunar, destinate:

 •  Celor care doresc sa imbine proprietatile igienice, ergonomice si posturale intr-un unic produs ortopedic;
 • Persoanelor care doresc sa achizitioneze saltele Domusflex nedeformabile in timp;
 • Tuturor clientilor care sunt in cautarea unor saltele in masura sa se ”muleze” dupa fiecare parte a corpului;
 • Tinerilor si copiilor aflati in crestere, postura adoptata in timpul somnului fiind esentiala pentru o dezvoltare armonioasa;
 • Persoanelor care se confrunta cu crampe musculare si dureri acute sau cronice la nivelul membrelor, coloanei sau spatelui.

 Saltele Memory Foam. Recomandari

 In magazinul nostru gasiti disponibile saltele Domusflex in varianta memory foam cu inaltimi variabile. Insa pentru a beneficia de cat mai multe avantaje, va recomandam sa optati preferential spre o inaltime de minim 20 cm.
 
 Daca sunteti in cautarea unor saltele care sa se adapteze perfect coloanei vertebrale, modelele memory foam sunt alegerea optima!