• Transport Gratuit

Saltele ortopedice

ListăGrid
Produse pe pagină:
Sortare după:

Saltele ortopedice, pentru garantarea somnului odihnitor 

Orice saltea, indiferent de brand, pret sau caracteristici, ar trebui sa poata fi inclusa fara probleme si in categoria de saltele ortopedice. Motivele ar putea fi argumentate de faptul ca o saltea ortopedica este studiata sa suporte greutatea intregului corp si sa asigure postura corecta a coloanei si a articulatiilor.

Este indicat ca in timpul somnului, corpul uman sa nu fie expus traumelor si sa nu se afle intr-o pozitie incorecta. Adevarul este ca pe termen lung, o saltea ce nu-si mai pastreaza caracteristicile initiale, poate afecta postura. In plus, ar putea cauza probleme grave la coloana vertebrala, fapt confirmat si de clientii care-au ales sa viziteze acest magazin de saltele.

Saltele ortopedice. Caracteristici de baza 

Adjectivul ”ortopedic” este considerat mai degraba un termen generic pentru caracterizarea tipologiei de saltele ortopedice ale producatorului italian Domusflex. In mod normal, asa cum este confirmat si de profesionistii acestui magazin saltele, incadrarea in categoria ”ortopedica” este conditionata de rigiditatea celor doua suprafete (una de vara, una de iarna).

O buna saltea ortopedica cumuleaza cateva caracteristici de baza:
 • Este special proiectata incat sa reduca zonele de presiune ale spatelui. In acest fel se amelioreaza durerile lombare si dorsale resimtite de regula dimineata;
 • Aparte faptul ca atenueaza presiunea corpului, este necesar sa permita odihna si relaxarea fara riscul expunerii la traumele nocturne;
 • Prin structurile rigide, saltelele ortopedice trebuie sa garanteze pozitia corecta a spatelui, evitand astfel riscurile unor leziuni ale coloanei;
 • Este obligatoriu ca orice saltea ortopedica sa fie si ergonomica, si anatomica, in masura sa se adapteze formelor corpului. Astfel se garanteaza tinuta corecta in timpul somnului.

 Saltele ortopedice. Indicatii 

 Pana nu demult, o saltea ortopedica era recomandata in special persoanelor cu probleme de spate. Contrar ideilor preconcepute, asa cum o confirma si reprezentantii acestui magazin de saltele, categoria prezenta este indicata pentru:

 • Toate persoanele care-si doresc sa se bucure din plin de odihna nocturna, astfel incat sa se trezeasca revigorati si energizati;
 • Toti copii si adolescentii aflati in faza de crestere, intrucat asigura sustinerea corecta a coloanei, indiferent de pozitia adoptata.

Magazin saltele ortopedice. Modelele noastre

Saltea ortopedica MG, cu grosimea standard de 18 cm, acoperita cu material din bumbac sau de tip Damasc;
Saltea ortopedica Raffaele, cu o grosime de circa 25 de cm si cu o structura speciala ce-i faciliteaza ventilatia;
Saltea ortopedica Roma, cu grosimea de 22 cm, antialergica si antitranspiranta, dotata cu doua fete, una pentru vara, alta pentru iarna.
 

Saltele ortopedice. Recomandari 

In momentul in care veti achizitiona saltele ortopedice, mare atentie la urmatoarele particularitati, ce vor face diferenta dintre o saltea de calitate si una mai putin calitativa:
 • Garantia producatorului sau cea oferita de magazinul de saltele;
 • Materialele din care sunt confectionate (straturile interioare si cele exterioare);
 • Grosimea fiecarei saltele ortopedice (dimensiunile variaza in functie de model);
 • Densitatea straturilor de lana si de bumbac pentru fata de iarna;
 • Densitatea stratului de bumbac pentru fata de vara.
 
Opinia expertilor conteaza! Vizitati propunerile acestui magazin de saltele!