• Transport Gratuit

Saltele anatomice

ListăGrid
Produse pe pagină:
Sortare după:

Saltele anatomice, din latex sau cu arcuri independente, perfect ergonomice

Va intrebati uneori cum ati putea avea parte de cateva ore de odihna deplina, care sa va ajute sa faceti fata activitatilor zilnice? Este suficient sa ”rasfoiti” cateva dintre produsele magazinului nostru cu saltele anatomice, pentru a intelege ca trebuie sa incepeti de la calitatea somnului si nu neaparat de la cantitatea acestuia.

 Studiile efectuate au demonstrat ca somnul reprezinta o importanta sursa de energie pentru organismul uman. Realitatea este ca nimeni nu poate contesta rolul somnului, privit ca un fel de antidot impotriva stresului cotidian. Iata de ce atunci cand va simtiti complet lipsiti de vitalitate, este suficient sa va reevaluati aspectul calitativ al patului, in frunte cu tipul de saltele folosit.

Saltele anatomice. Caracteristici de baza

a. Saltele arcuri independente

 Linia de saltele cu arcuri independente, imbinand confortul cu tehnologia, reuseste sa sustina greutatea corpului si sa se adapteze fiecarei miscari individuale. Un astfel de sistem reduce riscul blocarii accidentale a arcurilor folosite.

 b. Saltele Latex

 Produsele din categoria de saltele Latex sunt create special pentru a va garanta comoditatea atat iarna, cat si vara. Datorita materialului recunoscut pentru proprietatile sale antitranspirante si antialergice, veti regasi intregul confort de care aveti nevoie.

Saltele anatomice,din latex sau cu arcuri independente. Avantaje

 • Indiferent de tehnologia intrebuintata, tipurile noastre de saltele anatomice ii ofera corpului sustinerea ideala;
 • Totodata, va asigura un suport ce se adapteaza 100 % pozitiei coloanei vertebrale in timpul somnului;
 • In baza ”virtutilor” ergonomice, mentin curbatura naturala a spatelui, tocmai cand musculatura se afla in repaus total;
 • Sistemul de asamblare al arcurilor si structura naturala din latex permit crearea unor zone de compresie diferentiate, fara ca saltelele sa fie afectate;
 • Din punct de vedere ergonomic sunt impecabile, intrucat distribuie uniform greutatea pe toata suprafata si suporta echilibrat formele corpului;
 • Pe de o parte aveti parte de confortul la care ati visat, pe de alta parte, aceste saltele va furnizeaza o corecta sustinere anatomica.

Saltele ergonomice, din latex sau cu arcuri independente. Indicatii

Modelele din categoria saltele ergonomice si anatomice sunt destinate:

 • Cuplurilor care datorita somnului sensibil la factorii externi, au probleme cu odihna pe timpul noptii;
 • Celor care cauta saltele nu foarte inalte, ergonomice, antialergice, adaptabile la greutatea si forma corpului;
 • Tinerilor, copiilor si adultilor sensibili la alergenii respiratori precum acarienii din praf;
 •  Persoanelor de orice varsta cu probleme de circulatie sanguina sau / si ale sistemuui osteoarticular;
 •  Persoanelor care ghidandu-se dupa caracteristicile ergonomice, sunt in cautarea celor mai avantajoase oferte de pe piata.

 Magazin saltele Noapte Buna. Modelele noastre

  Saltele Andreea cu arcuri independente, cu o structura de arcuri separate de tip pocket spring, imbracate in spuma poliuretanica si feltru;

 Saltele Latex, cu doua fete (iarna, vara) si butoni de ventilatie, acoperite cu material de bumbac.

Saltele anatomice. Recomandari

Va recomandam aceste saltele anatomice in special in versiunea matrimoniala si in principal cand partenerul are o corporatura total diferita de a dumneavoastra. Cu variantele din latex sau cu arcuri independente, fiecare portiune a saltelei va raspunde proportional cu greutatea individuala, fara sa influenteze zonele aferente sau somnul partenerului.

Cu linia de saltele anatomice, va veti trezi in fiecare dimineata complet revitalizati, plini de energie si va puteti elibera de stres!