Listă Vizualizare ca: Grid
Sortare după:
Produse pe pagină:
Pilota Romance

Pilota Romance

de la 129,00 LEI
0

Pilote matlasate de iarna imprimate cu model abstract Romance Magazinul online Noapte-buna.ro va propune pentru aceasta iarna un model de pilota creponata matlasata care va va ajuta sa mentineti atmosfera placuta din dormitorul dumneavoastra printr-o combinatie de culori potrivita persoanelor romantice si pasionale  (roz si grena).  Imprimeul acestui tip de pilota matlasata care are ca sursa de inspiratie linia araba va va incanta prin simplitatea si eleganta designului. Modelul de pilota creponata Romance are materialul de acoperie alcatuit din tesatura de bumbac 100 %, in timp ce materialul de umplutura este realizat din  panouri de vata Finessa din poliester 100%. Datorita structurii  realizata din materiale antialergice acesta pilota poate fi recomandata si persoanelor cu alergii sau cu astm. Tesatura de bumbac 100 % este o tesatura hipoalergenica iar poliesterul 100% care intra in compozitia acestei pilote este siliconat si antialergic. Aceasta pilota matlasata este fabricata in Romania si  va ofera confortul termic necesar pentru sezonul rece. Pilota creponata Romance este o pilota usoara si pufoasa. Produs recomandat pentru sezonul toamna-iarna. Structura pilotei creponate de iarna Romance -2 *straturi de acoperire din tesatura de bumbac 100% -2 straturi de umplutura realizate din  panouri de vata Finessa din poliester 100%, antialergic si siliconat - aceasta pliota se realizeaza prin matlasarea individuala a celor 2 panouri de vata Finessa - intre cele 2 panouri de vata exista un spatiu liber pentru pastrarea temperaturii, spatiu care are un efect termoizolant. Caracteristici tehnice pilote creponate - tesatura: 100 % bumbac imprimat creponat, 125 gr./mp; - umplutura: vata antialergica Finessa 100 % poliester, 400 gr./mp;   Pilota este lavabila la masina de spalat la 40 grade Celsius.

Pilota Spring Bleu

Pilota Spring Bleu

de la 129,00 LEI
0

Pilota matlasata de iarna cu model floral Spring bleu Modelul de pilota Spring poate fi achizitionat din magazinul online Noapte Buna si pe varianta bleu.Aceste pilote de iarna va ofera o senzatie de liniste si prospetime precum si conforul termic necesar in anotimpul rece.  Modelul de pilota creponata Spring are materialul de acoperie alcatuit din tesatura de bumbac 100 %, in timp ce materialul de umplutura este realizat din  panouri de vata Finessa din poliester 100%. Datorita structurii  realizata din materiale antialergice acest model de pilota poate fi recomandata si persoanelor cu alergii sau cu astm. Tesatura de bumbac 100 % este o tesatura hipoalergenica iar poliesterul 100% care intra in compozitia acestei pilote este siliconat si antialergic. Aceaste pilote matlasate sunt fabricate in Romania si  va ofera confortul termic necesar pentru sezonul rece. Pilotele creponate Spring sunt pilote usoare si pufoase. Produs recomandat pentru sezonul toamna-iarna. Structura pilotei Spring matlasata de iarna - 2 straturi de acoperire din tesatura de bumbac 100%; - 2 straturi de umplutura realizate din  panouri de vata Finessa din poliester 100%, antialergic si siliconat; - aceasta pilota se realizeaza prin matlasarea individuala a celor 2 panouri de vata Finessa; - intre cele 2 panouri de vata exista un spatiu liber pentru pastrarea temperaturii, spatiu care are un efect termoizolant. Caracteristici tehnice pilote creponate - tesatura: 100 % bumbac imprimat creponat, 125 gr./mp; - umplutura: vata antialergica Finessa 100 % poliester, 400 gr./mp; Pilota este lavabila la masina de spalat la 40 grade Celsius.

Pilota Spring Mov

Pilota Spring Mov

de la 129,00 LEI
0

Pilota Spring mov matlasata de iarna cu model floral Noapte-Buna.ro va invita sa incercati noile pilote de iarna marca Dormisete, pilote matlasate si creponate model Spring (varianta cu flori de culoare mov). Acestea, in afara de factorul de izolare termic foarte necesar in anotimpul rece, vor veni cu o senzatie de prospetime in dormitorul dumneavoastra prin combinatia de flori de culori mov si galben care va vor aduce aminte de primavara mult asteptata. Modelele de pilote creponate Spring au materialul de acoperie alcatuit din tesatura de bumbac 100 %, in timp ce materialul de umplutura este realizat din  panouri de vata Finessa din poliester 100%. Datorita structurii realizata din materiale antialergice aceste pilote poate fi recomandate si persoanelor cu alergii sau cu astm. Tesatura de bumbac 100 % este o tesatura hipoalergenica iar poliesterul 100% care intra in compozitia acestei pilote este siliconat si antialergic. Aceste pilote matlasate sunt fabricate in Romania si  va ofera confortul termic necesar pentru sezonul rece. Pilotele creponate Spring sunt pilote usoare si pufoase. Produs recomandat pentru sezonul toamna-iarna. Structura pilotei Spring matlasata de iarna - 2 straturi de acoperire din tesatura de bumbac 100%; - 2 straturi de umplutura realizate din  panouri de vata Finessa din poliester 100%, antialergic si siliconat; - aceasta pilota se realizeaza prin matlasarea individuala a celor 2 panouri de vata Finessa; - intre cele 2 panouri de vata exista un spatiu liber pentru pastrarea temperaturii, spatiu care are un efect termoizolant. Caracteristici tehnice pilote creponate matlasate - tesatura realizata din fibre naturale de bumbac 100%, 125 gr/mp; - umplutura realizata din vata Finessa 100% poliester, 400 gr/mp; Pilota este lavabila la masina de spalat la 40 grade Celsius.

Pilota Spring Rosu

Pilota Spring Rosu

de la 129,00 LEI
0

Pilota Spring rosu matlasata de iarna cu model floral Noapte-Buna.ro va invita sa incercati noile pilote de iarna marca Dormisete, pilote matlasate si creponate model Spring (varianta cu flori de culoare rosie). Acestea, in afara de factorul de izolare termic foarte necesar in anotimpul rece, vor veni cu o senzatie de prospetime in dormitorul dumneavoastra prin combinatia de flori de culori rosu si galben care va vor aduce aminte de primavara mult asteptata. Aceasta pilota poate fi recomandata si persoanelor cu alergii sau astm, fiind realizata in intregime din materiale antialergice. Materialul de umplutura al acestei pilote este realizat din panouri de vata Finessa  din poliuretan 100%, siliconat si antialergic, in timp ce materialul de acoperire al modelului Spring este realizat din tesatura creponata din fibre de bumbac 100 %, material cunoscut pentru proprietatile sale antialergice. Aceasta pilota matlasata este fabricata in Romania si  va ofera confortul termic necesar pentru sezonul rece. Pilota creponata Spring este o pilota usoara si pufoasa. Produs recomandat pentru sezonul toamna-iarna Structura pilotei Spring matlasata de iarna - 2 straturi de acoperire din tesatura de bumbac 100%; - 2 straturi de umplutura realizate din  panouri de vata Finessa din poliester 100%, antialergic si siliconat; - aceasta pilota se realizeaza prin matlasarea individuala a celor 2 panouri de vata Finessa; - intre cele 2 panouri de vata exista un spatiu liber pentru pastrarea temperaturii, spatiu care are un efect termoizolant.   Caracteristici tehnice pilote creponate - tesatura: 100 % bumbac imprimat creponat, 125 gr./mp; - umplutura: vata antialergica Finessa 100 % poliester, 400 gr./mp; Pilota este lavabila la masina de spalat la 40 grade Celsius.

Pilota Geometrica Orange

Pilota Geometrica Orange

de la 129,00 LEI
0

Pilote creponate matlasate imprimate cu modele geometrice orange Magazinul Noapte Buna va ofera pilote fabricate in Romania, pilote usoare si pufoase cu un design elegant imprimate cu desene geometrice. Aceste pilote au ca material de acoperire bumbacul 100 %, tesatura hipoalergenica recomandata persoanelor cu alergii sau astm, umplutura fiind realizata din poliester 100%, siliconat si antialergic. Acest produs este recomandat pentru sezonul toamna-iarna.  Structura pilotelor creponate - 2  straturi de acoperire din tesatura de bumbac 100%; - 2 straturi de umplutura realizate din  panouri de vata Finessa din poliester 100%, antialergic si siliconat; - aceasta pilota se realizeaza prin matlasarea individuala a celor 2 panouri de vata Finessa; - intre cele 2 panouri de vata exista un spatiu liber pentru pastrarea temperaturii, spatiu care are un efect termoizolant.   Caracteristici tehnice pilote creponate - tesatura: 100 % bumbac imprimat creponat, 125 gr./mp; - umplutura: vata antialergica Finessa 100 % poliester, 400 gr./mp; Pilota este lavabila la masina de spalat la 40 grade Celsius.

Pilota Trandafiri Primavaratici
0

Pilote creponate matlasate imprimate cu modele florale - Trandafiri Primavaratici Noapte Buna, magazin online distribuitor autorizat Dormisete si Domusflex, va ofera pilote usoare si pufoase, imprimate cu modele florale. Aceste pilote creponate sunt fabricate in Romania si sunt comercializate de magazinul nostru online la preturi de producator.   Pilota Trandafiri Roz are ca material de acoperire tesatura din bumbac 100 %, tesatura recomandata persoanelor cu alergii sau cu astm, iar ca material de umplutura poliester 100 %, antialergic si ciliconat. Aceste pilote creponate sunt recomandate pentru sezonul rece. Structura pilotei creponate Trandafiri Roz -2 straturi de acoperire din tesatura de bumbac 100% -2 straturi de umplutura realizate din panouri de vata Finessa din poliester 100%, antialergic si siliconat - aceasta pilota se realizeaza prin matlasarea individuala a celor 2 panouri de vata finessa - intre cele 2 panouri de vata exista un spatiu liber pentru pastrarea temperaturii, spatiu care are un efect termoizolant.   Pilota este lavabila la masina de spalat la 40 grade Celsius.

Pilota Gold

Pilota Gold

de la 129,00 LEI
0

Pilota Gold matlasata de iarna imprimata cu model abstract Noapte-Buna.ro va invita sa incercati noile pilote de iarna marca Dormisete, pilote matlasate si creponate model Gold. Acestea, in afara de factorul de izolare termic foarte necesar in anotimpul rece, vor veni cu un plus de stil si rafinament in dormitorul dumneavoastra prin combinatia de tonuri de culori (ocru si galben-auriu). Imprimeul pilotei matlasate Gold are ca sursa de inspiratie linia araba si va va incanta prin simplitatea si eleganta sa. Aceasta pilota poate fi recomandata si persoanelor cu alergii sau astm, fiind realizata in intregime din materiale antialergice. Materialul de umplutura al acestei pilote este realizat din panouri de vata Finessa  din poliuretan 100%, siliconat si antialergic, in timp ce materialul de acoperire al modelului Gold este realizat din tesatura creponata din fibre de bumbac 100 %, material cunoscut pentru proprietatile sale antialergice. Pilota creponata Gold, fabricata in Romania, este o pilota usoara si pufoasa care va va oferi confortul termic necesar pentru noptile de iarna. Structura pilotei Gold matlasata de iarna - 2 straturi de acoperire din tesatura de bumbac 100%; - 2 straturi de umplutura realizate din  panouri de vata Finessa din poliester 100%, antialergic si siliconat; - aceasta pliota se realizeaza prin matlasarea individuala a celor 2 panouri de vata Finessa; - intre cele 2 panouri de vata exista un spatiu liber pentru pastrarea temperaturii, spatiu care are un efect termoizolant. Caracteristici tehnice pilote creponate - tesatura: 100 % bumbac imprimat creponat, 125 gr./mp; - umplutura: vata antialergica Finessa 100 % poliester, 400 gr./mp; Pilota este lavabila la masina de spalat la 40 grade Celsius.

Pilota 4 anotimpuri Renforce

Pilota 4 anotimpuri Renforce

de la 218,00 LEI
0

Pilota matlasata 4 anotimpuri Renforce bumbac alb Noapte-Buna.ro va invita sa incercati noile pilote 4 anotimpuri marca Dormisete, pilote matlasate si creponate albe ideale pentru pensiuni si hoteluri. Aceasta pilota poate fi recomandata si persoanelor cu alergii sau astm, fiind realizata in intregime din materiale antialergice. Materialul de umplutura al acestei pilote este realizat din panouri de vata Finessa  din poliuretan 100%, siliconat si antialergic, in timp ce materialul de acoperire este realizat din tesatura creponata din fibre de bumbac 100 %, material cunoscut pentru proprietatile sale antialergice. Structura pilotei albe Renforce 4 anotimpuri Pilota 4 anotimpuri alba Renforce este compusa din 2 pilote, una pentru Primavara-Vara de 200 gr/mp si una pentru Toamna-Iarna de 400 gr/mp, prevazute cu capse albe de prindere intre ele, impreuna formand o pilota pufoasa si foarte calduroasa cu o greutate de 600gr/mp. Fiecare dintre aceste doua pilote contine: - 2 straturi de acoperire din tesatura de bumbac 100%; - 2 straturi de umplutura realizate din  panouri de vata Finessa din poliester 100%, antialergic si siliconat; - aceasta pilota se realizeaza prin matlasarea individuala a celor 2 panouri de vata Finessa; - intre cele 2 panouri de vata exista un spatiu liber pentru pastrarea temperaturii, spatiu care are un efect termoizolant. Caracteristici tehnice pilote creponate - tesatura: 100 % bumbac imprimat creponat, 125 gr./mp; - umplutura: vata antialergica Finessa 100 % poliester, 200 gr./mp. pentru pilota primavara-vara - umplutura: vata antialergica Finessa 100% poliester, 400 gr./mp. pentru pilota toamna-iarna Pilota este lavabila la masina de spalat la 40 grade Celsius.