Pilote

Subcategorii

ListăGrid
Produse pe pagină:
Sortare după:

Pilote pentru toate anotimpurile

Stim ca alegera pilotei potrivite pentru dumneavoastra sau copii nu este intocmai simpla, motiv pentru care v-am pregatit o gama variata de pilote, care sa acopere toate cerintele in materie de confort, protectie termica si igiena. Indiferent de modelul ales, aveti garantia unui produs de calitate superioara, realizat cu materiale potrivite pentru corpul uman. Asadar, magazinul nostru va pune la dispozitie pilote matlasate cu tesaturi din bumbac si panouri de poliester siliconat antialergic, ideale pentru orice anotimp.

Ce fel de pilote iti oferim?

Recomandam pilotele cu grosimi de 400 gr/mp pentru toamna-iarna si cele cu grosimi de 200 gr/mp pentru sezonul primavara-vara. Puteti alege dintre pilote 4 anotimpuri si pilote creponate, simple sau cu imprimeuri florale ori geometrice. Produsele noastre sunt destinate atat clientilor care doresc sa achizitioneze pilote pentru uzul personal, cat si hotelurilor sau pensiunilor aflate in cautare de pilote clasice albe.

Pilota alba renforce 4 anotimpuri este alcatuita din doua pilote (una pentru primavara vara si una pentru toamna-iarna), prevazute cu capse de prindere intre ele. Asadar, atunci cand va este frig, cele doua pilote pot fi prinse cu ajutorul capselor, oferind protectia termica de care aveti nevoie. Este ideala si pentru persoanele ce sufera de astm sau alergii, toate materialele folosite la confectionarea acesteia fiind antialergice. Pilota este umpluta cu panouri de vata din poliuretan siliconat si antialergic si este acoperita cu bumbac 100%. Restul pilotelor disponibile sunt fie pentru toamna-iarna, fie pentru sezonul primavara-vara, calitatea fiind aceeasi.

Detalii esentiale despre pilote

Atunci cand vreti sa achizitionati o pilota este indicat sa aveti in vedere urmatoarele aspecte:

  • Dimensiune ( masurati cu atentie dimensiunile patului pentru a fi siguri ca faceti alegerea corecta)
  • Materialul din care este realizata pilota
  • Anotimpul pentru care aveti nevoie de o noua pilota (o alegere excelenta este pilota 4 anotimpuri)

Pentru a beneficia de toate proprietatile termice ale acestora si un grad sporit de confort, este important sa intretineti pilotele in mod corespunzator.  Acestea se spala cel putin o data pe an si este de preferat sa alegeti serviciile unei curatatorii ecologice. De obicei, dimensiunile pilotei trebuie sa fie putin mai mari decat cele ale patului, mai ales pentru patul dublu. Cititi cu atentie eticheta si instructiunile producatorului, intrucat nerespectarea acestora poate duce la degradarea produsului in scurt timp.

Pentru comenzi sau alte detalii despre pilote, va rugam sa ne contactati!