Listă Vizualizare ca: Grid
Sortare după:
Produse pe pagină:
Lenjerie Black

Lenjerie Black

de la 299,00 LEI
0

Lenjerie de pat Satin Deluxe unicolor - Black Modelul de lenjerie de pat satin deluxe "Black" va aduce un plus de eleganta in dormitorul dumneavoastra.Tesatura satinata conduce la realizarea unor lenjerii de pat extrem de lucioase si elegante care sunt alese cu placere de multi oameni din intreaga lume.Eleganta acestei lenjerii de pat unicolor este data de nuantele satinate de negru lucios care confera camerei maturitate si stil impecabil. Avantaje Lenjerie Satinata Acest tip de lenjerie de pat este mult mai rezistenta la praf decat lenjeriile obisnuite. Materialul din bumbac natural 100% al acestor lenjerii satinate reuseste sa comfere corpului lejeritatea necesara lasand pielea sa respire pentru un plus de prospetime, umiditatea din atmosfera nemaifiind o problema in timpul somnului dumneavostra. Lenjeriile de pat din bumbac satinat au o rezistenta mult mai buna la spalari repetate.Ele sunt fabricate din cel mai bun bumbac, cu fir pieptanat si fin precum matasea. Imprimarea digitala cu coloranti reactivi asigura culorilor o inalta calitate si durabilitate in timp. Caracteristici tehnice lenjerie satin deluxe: - tesatura satin deluxe cu fire naturale de bumbac; - tesatura de o densitate de 87fire/cmp si o masa de 130gr/mp; - tesatura vopsita cu coloranti reactivi; - prezinta 4 fete de perna.   Componenta setului de lenjerie de pat - cearceaf pat 240x260 cm; - husa pilota 200x220 cm imprimata; - 4 buc x fata perna unicolor 50x70 cm; - aceasta lenjerie se spala la 40 de grade C.

Lenjerie Red

Lenjerie Red

de la 299,00 LEI
0

Lenjerie de pat Satin Deluxe unicolor - Red Modelul de lenjerie de pat satin deluxe "Red" va aduce un plus de eleganta in dormitorul dumneavoastra.Aceasta lenjerie este fabricata din cel mai bun bumbac satinat, cu fir pieptanat si fin ca matasea.Culoarea rosie este o culoare care stimuleaza ritmul de viata si care este, in acelasi timp, o culoare a pasiunii. Tesatura satinata conduce la realizarea unor lenjerii de pat extrem de lucioase si elegante care sunt alese cu placere de multi oameni din intreaga lume. Avantaje Lenjerie Satinata Acest tip de lenjerie de pat este mult mai rezistenta la praf decat lenjeriile obisnuite. Materialul din bumbac natural 100% al acestor lenjerii satinate reuseste sa comfere corpului lejeritatea necesara lasand pielea sa respire pentru un plus de prospetime, umiditatea din atmosfera nemaifiind o problema in timpul somnului dumneavostra. Lenjeriile de pat din bumbac satinat au o rezistenta mult mai buna la spalari repetate.Ele sunt fabricate din cel mai bun bumbac, cu fir pieptanat si fin precum matasea. Imprimarea digitala cu coloranti reactivi asigura culorilor o inalta calitate si durabilitate in timp. Caracteristici tehnice lenjerie satin deluxe: - tesatura satin deluxe cu fire naturale de bumbac; - tesatura de o densitate de 87fire/cmp si o masa de 130gr/mp; - tesatura vopsita cu coloranti reactivi; - prezinta 4 fete de perna.   Componenta setului de lenjerie de pat - cearceaf pat 240x260 cm; - husa pilota 200x220 cm imprimata; - 4 buc x fata perna unicolor 50x70 cm; - aceasta lenjerie se spala la 40 de grade C.

Lenjerie Flori Persane

Lenjerie Flori Persane

de la 449,00 LEI
0

Lenjerie din bumbac satinat - Flori persane Modelul de lenjerie satinata "Flori persane" ofera un aspect de prospetime si veselie dormitorului dumneavoastra. Datorita modelelor de inspiratie florala veti avea senzatia de calm si relaxare dupa o zi obositoare de munca. In plus, aceasta lenjerie placuta la atingere permite pielii dumneavoastra sa respire mai bine, asigurandu-va astfel confortul necesar in timpul somnului. Tesatura satinata conduce la realizarea unor lenjerii de pat extrem de lucioase si elegante care sunt alese cu placere de multi oameni din intreaga lume. Avantaje lenjerie satinata Lenjeria de pat "Flori persane" aduce prin luciul si finetea caracteristica lenjeriilor din satin un plus de eleganta dormitorului. Un alt avantaj al acestui tip de lenjerie este faptul ca este mult mai rezistenta la praf fata de o lenjerie obisnuita. Datorita firelor lungi din tesatura de bumbac aceasta lenjerie are o rezistenta mult mai buna la spalari repetate. Imprimarea digitala cu coloranti reactivi asigura culorilor o inalta calitate si durabilitate in timp.   Materialul din bumbac natural 100% al acestor lenjerii satinate reuseste sa comfere corpului lejeritatea necesara lasand pielea sa respire pentru un plus de prospetime, umiditatea din atmosfera nemaifiind o problema in timpul somnului dumneavostra.Lenjerie fabricata in Romania.   Luminozitatea placuta a culorilor este data de calitatea printului digital realizat cu coloranti reactivi si finetea tesaturii satinate imprimate cu modele florale.   Setul de lenjerie "Flori persane" este adaptabil paturilor de dimensiuni incepand de la 160x200 cm pana la 200x200 cm, iar combinatia pieselor coordonate, uni si imprimate, va crea o atmosfera relaxanta.  Caracteristici tehnice lenjerie satinata:  - tesatura Satin cu fibre naturale de bumbac; - tesatura de o densitate de 87fire/cmp si o masa de 130gr/mp; - tesatura imprimata digital  cu coloranti reactivi; - inchiderea se face pe baza de fermoare de calitate; - prezinta 4 fete de perna. Componenta setului de lenjerie: - cearceaf pat 240x260cm uni color; - husa pilota 200x220cm imprimata; - 2 buc x fata perna uni color 50x70cm;  - 2 buc x fata perna imprimata cu snur decorativ 50x70cm; - aceasta lenjerie se spala la 40 de grade C.

Lenjerie Baroque

Lenjerie Baroque

de la 189,00 LEI
0

Lenjerii de pat imprimate din bumbac satinat - Baroque Lenjeria de pat "Baroque" aduce prin luciul si finetea caracteristica lenjeriilor din satin un plus de eleganta dormitorului dumnevoastra. Romanticul desen  se impune prin culori aurii imitand stilul francez aristocrat intr-o maniera moderna. Acest desen imprimat pe lenjeria de pat se desfasoara pe registre verticale, cu frunze stilizate, elementele caracteristice ale stilului baroc. Avantaje lenjerie satinata Un important avantaj al acestui tip de lenjerie este faptul ca este mult mai rezistenta la praf fata de o lenjerie obisnuita. Materialul din bumbac natural 100% al acestor lenjerii satinate reuseste sa comfere corpului lejeritatea necesara lasand pielea sa respire pentru un plus de prospetime, umiditatea din atmosfera nemaifiind o problema in timpul somnului dumneavostra.Lenjerie fabricata in Romania. Setul de lenjerie "Baroque" este adaptabil paturilor de dimensiuni incepand de la 160x200 cm pana la 200x200 cm. Caracteristici tehnice lenjerie satinata: - tesatura Satin cu fibre naturale de bumbac; - inchiderea se face pe baza de nasturi; - prezinta 2 fete de perna. Componenta setului de lenjerie: - cearceaf pat 220x250cm imprimat; - husa pilota 200x220cm imprimata; - 2 buc x fata perna imprimata  50x70cm sau 70x70; - aceasta lenjerie se spala la 40 de grade C.

Lenjerie Liberty Black

Lenjerie Liberty Black

de la 299,00 LEI
0

Lenjerie de pat Satin Deluxe - Liberty Black Modelul de lenjerie de pat satin deluxe "Liberty Black" va aduce un plus de eleganta in dormitorul dumneavoastra.Tesatura satinata conduce la realizarea unor lenjerii de pat extrem de lucioase si elegante care sunt alese cu placere de multi oameni din intreaga lume. Avantaje Lenjerie Satinata Acest tip de lenjerie de pat este mult mai rezistenta la praf decat lenjeriile obisnuite. Materialul din bumbac natural 100% al acestor lenjerii satinate reuseste sa comfere corpului lejeritatea necesara lasand pielea sa respire pentru un plus de prospetime, umiditatea din atmosfera nemaifiind o problema in timpul somnului dumneavostra. Lenjeriile de pat din bumbac satinat au o rezistenta mult mai buna la spalari repetate.Ele sunt fabricate din cel mai bun bumbac, cu fir pieptanat si fin precum matasea. Imprimarea digitala cu coloranti reactivi asigura culorilor o inalta calitate si durabilitate in timp. Eleganta impunatoare a desenului cu diamante este pusa in valoare de catre simplitatea dungilor in nuantele inchise de gri si negru. Luxul lenjeriei din satin este sustinut de pretiozitatea diamentelor. Caracteristici tehnice lenjerie satin deluxe: - tesatura satin deluxe cu fire naturale de bumbac; - tesatura de o densitate de 87fire/cmp si o masa de 130gr/mp; - tesatura vopsita cu coloranti reactivi; - prezinta 4 fete de perna.   Componenta setului de lenjerie de pat - cearceaf pat 240x260 cm; - husa pilota 200x220 cm imprimata; - 2 buc x fata perna unicolor 50x70 cm; - 2 buc x fata perna imprimata 50x70 cm; - aceasta lenjerie se spala la 40 de grade C.

Lenjerie Georgie

Lenjerie Georgie

de la 195,00 LEI
0

Lenjerie de pat din satin Georgie Lenjeria de pat Georgie este o lenjerie cu desen tineresc imprimat pe o tesatura naturala de satin din bumbac 100% moale si fina. Lenjeria Georgie este o alegere buna pentru un dormitor elegant si un plus de comfort. Tesatura satinata conduce la realizarea unor lenjerii de pat extrem de lucioase si elegante care sunt alese cu placere de multi oameni din intreaga lume. Registrele decorative  sunt pline de elemente circulare sau serpuite, colorate si jucause, oferind o atmosfera moderna, dinamica si vioaie. Avantaje Lenjerie Satinata Acest tip de lenjerie de pat este mult mai rezistenta la praf decat lenjeriile obisnuite. Materialul din bumbac natural 100% al acestor lenjerii satinate reuseste sa comfere corpului lejeritatea necesara lasand pielea sa respire pentru un plus de prospetime, umiditatea din atmosfera nemaifiind o problema in timpul somnului dumneavostra. Lenjeriile de pat din bumbac satinat au o rezistenta mult mai buna la spalari repetate.Ele sunt fabricate din cel mai bun bumbac, cu fir pieptanat si fin precum matasea. Imprimarea digitala cu coloranti reactivi asigura culorilor o inalta calitate si durabilitate in timp. Caracteristici tehnice lenjerie satin: - tesatura satin deluxe cu fire naturale de bumbac; - prezinta 2 fete de perna.   Componenta setului de lenjerie de pat - cearceaf pat 220x250 cm; - husa pilota 200x220 cm imprimata; - 2 buc x fata perna 50x70 cm; - aceasta lenjerie se spala la 40 de grade C.

Lenjerie Elegance

Lenjerie Elegance

de la 299,00 LEI
0

Lenjerie de pat Satin Deluxe - Elegance Modelul de lenjerie de pat satin deluxe "Elegance" va aduce un plus de rafinament si eleganta in dormitorul dumneavoastra.Tesatura satinata conduce la realizarea unor lenjerii de pat extrem de lucioase si elegante care sunt alese cu placere de multi oameni din intreaga lume. Gama de culori este minimala, oferind un joc rafinat si elegant de griuri nuantate prin trecerea graduala de la deschis la inchis. Avantaje Lenjerie Satinata Acest tip de lenjerie de pat este mult mai rezistenta la praf decat lenjeriile obisnuite. Materialul din bumbac natural 100% al acestor lenjerii satinate reuseste sa comfere corpului lejeritatea necesara lasand pielea sa respire pentru un plus de prospetime, umiditatea din atmosfera nemaifiind o problema in timpul somnului dumneavostra. Lenjeriile de pat din bumbac satinat au o rezistenta mult mai buna la spalari repetate.Ele sunt fabricate din cel mai bun bumbac, cu fir pieptanat si fin precum matasea. Imprimarea digitala cu coloranti reactivi asigura culorilor o inalta calitate si durabilitate in timp. Caracteristici tehnice lenjerie satin deluxe: - tesatura satin deluxe cu fire naturale de bumbac; - tesatura de o densitate de 87fire/cmp si o masa de 130gr/mp; - tesatura vopsita cu coloranti reactivi; - prezinta 4 fete de perna.   Componenta setului de lenjerie de pat - cearceaf pat 240x260 cm; - husa pilota 200x220 cm imprimata; - 2 buc x fata perna unicolor 50x70 cm; - 2 buc x fata perna imprimata 50x70 cm; - aceasta lenjerie se spala la 40 de grade C.

Lenjerie Tanita

Lenjerie Tanita

de la 299,00 LEI
0

Lenjerie de pat Satin Deluxe - Tanita Modelul de lenjerie de pat satin deluxe "Tanita" va aduce un plus de eleganta in dormitorul dumneavoastra.Finetea tesaturii este completata perfect de exuberantele flori orientale care impart in jumatate desenul prin ondularea lor orizontala.Compozitia realizata in doua culori calde de bej si brun, unite prin frunze si flori desenate in stil oriental, creeaza un ritm rafinat pe suprafta lucioasa a satinului.Tesatura satinata conduce la realizarea unor lenjerii de pat extrem de lucioase si elegante care sunt alese cu placere de multi oameni din intreaga lume. Avantaje Lenjerie Satinata Acest tip de lenjerie de pat este mult mai rezistenta la praf decat lenjeriile obisnuite. Materialul din bumbac natural 100% al acestor lenjerii satinate reuseste sa comfere corpului lejeritatea necesara lasand pielea sa respire pentru un plus de prospetime, umiditatea din atmosfera nemaifiind o problema in timpul somnului dumneavostra. Lenjeriile de pat din bumbac satinat au o rezistenta mult mai buna la spalari repetate.Ele sunt fabricate din cel mai bun bumbac, cu fir pieptanat si fin precum matasea. Imprimarea digitala cu coloranti reactivi asigura culorilor o inalta calitate si durabilitate in timp. Eleganta impunatoare a desenului cu diamante este pusa in valoare de catre simplitatea dungilor in nuantele inchise de gri si negru. Luxul lenjeriei din satin este sustinut de pretiozitatea diamentelor. Caracteristici tehnice lenjerie satin deluxe: - tesatura satin deluxe cu fire naturale de bumbac; - tesatura de o densitate de 87fire/cmp si o masa de 130gr/mp; - tesatura vopsita cu coloranti reactivi; - prezinta 4 fete de perna.   Componenta setului de lenjerie de pat - cearceaf pat 240x260 cm; - husa pilota 200x220 cm imprimata; - 2 buc x fata perna unicolor 50x70 cm; - 2 buc x fata perna imprimata 50x70 cm; - aceasta lenjerie se spala la 40 de grade C.