Despre noi

O saltea perfecta pentru o noapte buna!

 Secretul unui somn linistit si revigorant este tocmai salteaua cea de toate noptile iar daca numele acesteia este Domusflex, motivele de ingrijorare dispar ca prin minune.Bine ati venit la Magazin saltele Noapte Buna, locul in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru o noapte buna !

Magazin saltele Noapte Buna este un magazin online din Bucuresti care se ocupa cu comercializarea de saltele,perne,pilote,lenjerii in toata tara.Suntem distribuitori autorizati ai produselor comercializate pe site-ul nostru,astfel va putem oferi saltele,perne,lenjerii,pilote la preturi de producator.

Saltele de pat

Durata medie a somnului de care avem nevoie este de circa 8 ore pe noapte, altfel spus, o treime din viata o petrecem dormind. Somnul este fundamental pentru recuperarea energiilor consumate in vederea sustinerii activitatilor zilnice.

E cam dificil sa avem parte de odihna, daca patul nu se prezinta in cele mai bune conditii iar salteaua nu este in masura sa ne asigure o postura corecta. Durerile de spate sunt tulburari preocupante pentru multe persoane, iar aici varsta nu prea este un factor care sa confere siguranta. Fara sa facem referinta la toate cauzele ce le determina, cunoscute de specialistii in halate albe, unele, cu siguranta, au legatura cu pozitia coloanei din timpul somnului. Iar comoditatea pozitiei la orizontala este conditionata de tipul patului dar si de saltea.

In domeniul saltelelor magazin saltele Noapte Buna a ales sa colaborareze  cu  un producator de renume  la noi in tara si anume  Domusflex,care se afla pe piata din Romania de 20 ani,avand o retetea de magazine proprii raspandita in toate zonele tarii.Materiile prime folosite pentru confectionarea saltelelor Domusflex sunt de inalta calitate,majoritatea fiind importate din Italia. Toate aceste materiale sunt in conformitate cu cerintele C.E., avand certificate de calitate si conformitate. Domusflex produce saltele normale, saltele ortopedice, saltele semiortopedice, saltele superortopedice, saltele anatomice si saltele memory foam pe care le comercializeaza  online la preturi de producator prin intermediul site-ului www.noapte-buna.ro.

Prin magazin saltele Noapte Buna, oricare dintre saltelele producatorului italian, poate ajunge in casa ta. Ramane doar sa alegi dintre cele 12 modele de saltele pe cea care intruneste cel mai bine cerintele, pentru a-ti imbunatati nu doar somnul, dar si viata.

Lenjerii de pat

Magazin saltele Noapte Buna a ales sa colaboreze cu un renumit producator de lenjerii de calitate,Mod-Elle Company ,firma fondata in anul 1994 si devenita un furnizor de traditie pentru piata romanesca in domeniul productiei de articole textile pentru casa prin intermediul marcilor Dormisete,Modecor si Mod-Elle.Fie ca preferati lenjerii albe,lenjerii cu imprimeuri florale sau lenjerii cu imprimeuri geometrice in culori calde sau reci,lenjeriile de pat din bumbac de calitate comercializate de magazin saltele Noapte Buna satisfac toate gusturile.

Pilote

Magazin saltele Noapte Buna va ofera o gama variata de pilote matlasate,cu tesaturi din bumbac 100% si panouri de poliester anitalergic siliconat, pilote potrivite fiecarui sezon.Pentru perioada Toamna-Iarna va propunem pilote cu grosimi de 400 gr/mp,iar pentru Primavara-Vara pilote cu grosimi de 200 gr./mp.

Perne

 

Magazin saltele Noapte Buna a ales pentru dumneavoastra diferite modele de perne, fie ca vorbim de perne simple sau perne anatomice,perne cu puf poliester,perne cu microfibra,perne cu bilute siliconizate,perne cu memmory foam sau perne cu latex, perne menite sa satisfaca toate exigentele din domeniu.

 

Pentru comenzi, nelamuriri sau intrebari  nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0721.359.121, mail comenzi@noapte-buna.ro sau utilizand formularul de contactVa dorim navigare placuta!