Alegerea saltelei

Alegerea unei saltele bune nu este doar un moft, ci o conditie esentiala pentru o viata sanatoasa

In timpul somnului, corpul se reface. Ne ajuta sa scapam de raceli, sa ne imbunatatim sistemul nervos si pe cel vascular.

V-ati gandit vreodata ca poate dormiti pe salteaua nepotrivita?  Dormitul pe o saltea nepotrivita poate agrava sau chiar cauza durerile de spate. Fie ca optam pentru saltele normale, saltele ortopedice, saltele superortopedice, saltele semiortopedice, saltele anatomice ,saltele latex sau saltele memory foam, ceea ce trebuie sa luam in considerare sunt elementele care se pliaza pe nevoile personale. Achizitionare unei saltele este o investitie pe termen lung, de aceea este important sa alegem o saltea de calitate.

 Magazinul de saltele Noapte Buna pune accent pe transparenta si are in vedere nevoia clientilor de a afla cat mai multe detalii despre tipurile de saltele  pe care doresc sa le achizitioneze. Astfel, daca sunteti nehotarati in legatura cu ce s-ar plia pe gusturile si nevoile voastre puteti benficia de consiliere in ceea ce priveste alegerea unui produs, in functie de obiceiurile din timpul somnului si de problemele de sanatate. Puteti opta pentru tipuri de saltele care iau forma corpului complet (saltelele anatomice sau saltelele memory foam) sau partial (saltelele ortopedice si superortopedice), asigurand astfel o relaxare a tensiunii acumulate in corp pe timpul zilei si o mai buna circulatie a sangelui. Alegerea saltelelor potrivite aduce un plus de confort in locuinta dumneavoastra si reprezinta totodata un instrument util pentru reducerea elementelor negative care va incarca zi de zi. Un somn linistitor insemna o mai buna functionare a corpului si implicit o mai buna performanta.

Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra am amenajat un spatiu de prezentare la sediul nostru social din Bulevardul Ion Mihalache ( zona Piata Domenii) unde va puteti convinge de calitatea saltelelor noastre. Aici puteti testa chiar si in weekend cele mai apreciate modele de  saltele Domusflex. Pentru mai multe detalii privind programul ne puteti contacta la numarul de telefon 0721.359.121.